Paul Păcuraru, "urmărit" de DNA

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 21 aprilie 2008

Paul Păcuraru, "urmărit" de DNA

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a sesizat, vineri, Senatul pentru a solicita declanşarea procedurilor de urmărire penală faţă de ministrul Muncii Familiei şi Egalităţii de Şanse, Paul Păcuraru, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

La aflarea veştii, Paul Păcuraru a afirmat, ironic, că DNA va avea ocazia să prezinte în Senat profesionalis-mul cu care îşi face dosarele şi cu care construieşte cercetarea către instanţă.

Ministrul a declarat, citat de Rompres, că salută intenţia DNA, întrucât a solicitat, personal, încă din noiembrie 2007, o anchetă al cărei rezultat să infirme sus-piciunile procurorilor.

Paul Păcuraru a explicat: "În ceea ce mă priveşte, fapta este o invenţie - acceptarea tacită a unei promisiuni care nu s-a făcut niciodată, legată de un ajutor pentru fiul meu, este o poveste inventată, fără niciun fel de susţinere. În Comisia juridică a Senatului sunt oameni de specialitate. Am mai fost la Comisia juridică şi am prezentat referatul procurorilor şi reacţia atunci a fost de imensă mirare că aşa ceva se poate numi un dosar. Este datoria senatorilor să analizeze acuzele şi, dacă există vreo suspiciune de faptă incriminatorie, să dea avizul".

Precizăm că, de la data de 10 martie, Curtea Constituţională a României a decis că Ministerul Public trebuie să sesizeze Camera Deputaţilor sau Senatul, (după caz) pentru a cere urmărirea penală a membrilor şi foştilor membri ai Guvernului, pentru faptele săvârşite în exerciţiul funcţiei lor şi care, la data sesizării, au şi calitatea de deputat sau de senator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb