PD-L acuză Guvernul de dublarea facturilor la energie termică

Cătălin Deacu
Ziarul BURSA #Politică / 15 ianuarie 2008

Dublarea facturii la energie termică şi creşterea facturilor la întreţinere sunt consecinţele proastei guvernări şi a incapacităţii Cabinetului Tăriceanu, susţine Emil Boc, preşedintele Partidului Democrat - Liberal (PDL).

Domnia sa a declarat, luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent al partidului: "Dublarea facturilor la energie termică este o consecinţă a incapacităţii Guvernului de a continua programul de modernizare a centralelor termice şi de acordare a plafoanelor de ajutor la încălzire".

Liderul democrat-liberal a menţionat că Executivul a abandonat acest program, "propus de Partidul Democrat când era la guvernare", iar, în prezent, "suntem puşi, din nefericire, în faţa unei explozii a facturii la întreţinere". Emil Boc mai susţine că Guvernul a conceput actualul sistem de alocare a ajutoarelor pentru căldură într-o manieră deficitară, "potrivnică cetăţenilor", care nu răspunde provocărilor şi cerinţelor cotidiene. Domnia sa a subliniat că nou-înfiinţata formaţiune politică pe care o conduce va continua politica PD şi va susţine în continuare programul de modernizare a centralelor termice şi de acordare de ajutoare la încălzire.

Totodată, Varujan Vosganian, ministrul Economiei şi Finanţelor, a anunţat, ieri, că preţul energiei electrice nu va creşte, în perioada următoare, în timp ce, preţul gazelor va fi majorat doar "în condiţiile în care populaţia va primi sprijin financiar din partea statului".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb