PD-L nu-i cere demisia lui Ridzi

Cristina Mihalaşcu
Ziarul BURSA #Politică / 7 iulie 2009

PD-L nu-i cere demisia lui Ridzi

Audierile comisiei parlamentare de anchetă asupra cazului Monica Iacob-Ridzi au început, ieri, cu aceeaşi tentativă a deputatului Cristian Boureanu de a opri acţiunile comisiei - de această dată prin prezentarea unei scrisori de la Procurorul General care informează că există "acte premergătoare" la Direcţia Naţională Anticorupţie în cazul evenimentului organizat pe 2 mai.

Primul invitat la audieri a fost directorul executiv al Media Pro Pictures, Andrei Boncea, care a detaliat aspectele legate de evenimentul "MTV Days" de la Costineşti, susţinând că Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) nu a avut vreo legătură cu această manifestare.

Andrei Boncea a declarat că nu a existat o relaţie contractuală "directă" cu MTS, ci cu firma Artisan (care este unul din numele care apar în contractele ministerului), a încheiat un contract în valoare de 9154 Euro.

În afara acestui contract, mai există unul pentru echipamentul tehnic al trupelor care au concertat, cu un subcontractant al Artisan, în valoare de de 9154 euro.

Potrivit domniei sale, costul total al evenimentelor de la Costineşti din 2 mai, suportate şi finanţate de Media Pro Pictures, un partener comercial şi Artisan, se ridică la suma de 120.000 de euro.

Firma care a jucat rolul de agent pentru plata artiştilor se numeşte Standard Vision.

Un alt invitat la seria de audieri, George Ştirbei, directorul firmei Mobile Events, subcontractor al firmei Artisan pentru evenimentul din 2 mai din Bucureşti, parcul IOR, a declarat că a încasat suma de 31.855 de euro: "M-am ocupat de scena mobilă hidraulică din IOR, cu lumini, cabluri şi cameră de luat vederi şi de trupe, iar banii i-am încasat de la firma Artisan".

PD-L lasă justiţia să se pronunţe

În cadrul şedinţei Biroului permanent al PD-L de ieri, subiectul Monica Iacob-Ridzi nu s-a aflat în centrul atenţiei, ci a fost discutat doar "cinci minute", fără a se menţiona cererea de demisie, conform declaraţiei politicianului Gheroghe Flutur

Poziţia oficială PD-L, în ciuda zvonurilor de cerere a eliberării din funcţie din cauza prejudiciilor aduse imaginii partidului, este aceea că nu se va opune începerii urmăririi penale.

"După cum a afirmat şi premierul Emil Boc, PD-L nu se va aşeza scut pentru niciun membru de partid dacă va începe urmărirea penală", a conchis Gheorghe Flutur.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ne-am saturat de Ridzi! pacat de Boc ca nu-si da seama ce pierde cu circul asta.Totul pentru EBA, penibil.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb