Pe 4 martie 2024 va avea loc cea de-a XVIII-a ediţie a evenimentului "Real Estate & Construction Forum".

S.B.
Comunicate de presă / 28 februarie

Pe 4 martie 2024 va avea loc cea de-a XVIII-a ediţie a evenimentului "Real Estate & Construction Forum".

Reprezentanţii sectorului imobiliar din România sunt aşteptaţi, pe 4 martie 2024, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Bucureşti, unde va avea loc cea de-a XVIII-a ediţie a evenimentului "Real Estate & Construction Forum".

Organizat de BusinessMark, evenimentul va reuni importanţi jucători din industrie, ce vor dezbate situaţia actuală a pieţei de real estate, proiectele noi ce urmează a fi lansate şi perspectivele de dezvoltare pentru perioada următoare.

Indiferent că vorbim despre retail, industrial & logistics, office sau rezidenţial, anul 2024 aduce din nou în prim plan elemente care pun sub o presiune considerabilă piaţa de real estate din România. Contextul geopolitic, situaţia economică dificilă, lipsa de predictibilitate, blocarea permiselor de urbanism (PUZ) şi măsurile fiscale intrate în vigoare sunt doar o parte din aceste elemente. În timp ce unele sectoare vor atinge noi performanţe, altele vor încetini ritmul de dezvoltare, adoptând o abordare mai prudentă, în contextul macroeconomic actual.

Va reuşi piaţa imobiliară din România să rămână dinamică şi atractivă pentru companiile existente? Dar pentru cele care doresc să se extindă în regiune? Care va fi evoluţia pieţei de real estate, atât din perspectiva cererii, cât şi a dezvoltării de proiecte noi? Care sunt cele mai importante componente ale unui proiect nou în 2024? Cum ne poziţionăm faţă de pieţele din regiune, care sunt avantajele pe care le avem ca ţară şi cum se reflectă acestea în piaţă?

Evenimentul se va desfăşura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în intervalul 08:30 - 16:00, şi vizează lideri din domeniu, precum: investitori pe piaţa imobiliară, dezvoltatori imobiliari, agenţii imobiliare şi brokeri, companii de construcţii, companii de consultanţă, birouri de arhitectură, furnizori de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţi de materiale de construcţii, societăţi de avocatură, experţi în domeniu.

Pentru mai multe informaţii şi pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru sau să ne contactaţi la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziţia a 2 bilete, 15% la achiziţia a 3 bilete şi 20% reducere la achiziţia a peste 4 bilete.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb