PE DATA DE 16 MARTIE 2021  SCEB organizează evenimentul online ''Reglementările comerciale internaţionale din SUA vs. Uniunea Europeană''


Comunicate de presă / 1 martie 2021

SCEB organizează evenimentul online ''Reglementările comerciale internaţionale din SUA vs. Uniunea Europeană''

Supreme Council of European Business organizează un eveniment internaţional online pe 16 martie 2021, începând cu orele 18:00, care are un subiect puternic în contextul economic actual: reglementările comerciale internaţionale din SUA vs. Uniunea Europeană.

Uniunea Europeană are un regim comercial relativ deschis, care a oferit un stimul pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale cu un număr ridicat de parteneri comerciali. Comunitatea europeană este, de asemenea, parte din pieţele globale şi se aşteaptă ca această strategie să continue deoarece progresul realizat în industrii precum transport şi comunicare oferă un stimul suplimentar companiilor din diverse domenii pentru schimbul de bunuri şi servicii din întreaga lume.

Pe de altă parte, unele statistici spun că în 2019 exporturile SUA au fost în valoare de 2,5 trilioane de dolari, ceea ce a contribuit cu 11,7% la produsul intern brut. Majoritatea bunurilor fabricate pe care le produce economia SUA sunt destinate consumului intern şi nu sunt exportate. Serviciile reprezintă, de asemenea, o mare parte a economiei, iar acestea sunt mai dificil de exportat.

Care sunt diferenţele climatice internaţionale? Ce ar trebui să ia în considerare antreprenorii atunci când aleg să intre pe o piaţă nouă? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care cei doi speakeri vor răspunde în timpul conferinţei: Mehmet Sumeroglu - Preşedinte SCEB şi George Lakis - Senior Partner Morphosis LLC.

Mehmet Sumeroglu a fondat şi a gestionat peste zece companii în România şi în străinătate, implicându-se în comerţul internaţional de când era student. În cei peste 25 de ani de experienţă, a dezvoltat relaţii de afaceri cu peste 80 de furnizori externi din aproximativ 20 de ţări de pe cinci continente, cu o valoare a tranzacţiilor comerciale internaţionale de peste 600 de milioane de dolari. De asemenea, a lucrat în domeniul construcţiilor ca manager de proiect şi consultant în investiţii. De curând, colaborează, în calitate de consultant în afaceri, pentru numeroase companii multinaţionale din diferite ţări europene şi non-europene.

George Lakis, de-a lungul carierei sale, a oferit, împreună cu echipa sa, diverse soluţii multimedia de vârf pentru ecosistemele de sănătate şi educaţie atât din Florida de Sud, cât şi din alte pieţe globale. Prin combinarea talentului şi a abilităţilor sale artistice cu inovaţiile tehnologice şi experienţa dovedită în afaceri, George a coordonat proiecte internaţionale şi a înfiinţat companii care s-au dezvoltat într-o manieră sustenabilă în domenii precum mass-media, medical, învăţământ la distanţă şi multe altele. Pe parcursul carierei sale, George a îmbrăţişat cu entuziasm orice tip de provocare şi s-a implicat în numeroase activităţi profesionale şi civice.

Acest eveniment va fi online, iar înscrierea se va face prin trimiterea unui e-mail la adresa adriana.cocirta@nomade.ro pentru a primi link-ul de conectare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb