Pedro Construct investeşte peste 20 milioane de euro în Jolie Village

G.D.
Companii / 15 decembrie 2022

Pedro Construct investeşte peste 20 milioane de euro în Jolie Village

Pedro Construct, una dintre cele mai mari companii de construcţii din România, condusă de omul de afaceri Petre Niculae, dezvoltă - împreună cu asociatul său, Florin Ababe - un nou ansamblu rezidenţial în nordul Capitalei, Jolie Village. Investiţia în proiect este estimată la 21 de milioane de euro, iar pentru suma de 12 milioane euro, compania a obţinut finanţare prin intermediul Libra Bank, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pe un teren de 8.000 de mp, situat în zona Iancu Nicolae, construcţia Jolie Village a început în toamna acestui an şi va avea 140 de noi apartamente premium, într-un cadru de înălţime de maximum P+3, iar termenul de finalizare al întregului ansamblu rezidenţial este preconizat pentru finalul lui 2023. Preţurile apartamentelor pornesc de la 150.000 de euro, iar suprafeţele acestora variază între 60 şi 400 de mp. De partea de design a proiectului se va ocupa Vox Design Eduard Năstăsoiu - unul dintre cei mai apreciaţi designeri locali, cu numeroase proiecte high-end semnate de el.

"Lucrăm la acest proiect de ceva vreme şi suntem mai mult decât mulţumiţi de produsul finit, Jolie Village fiind un ansamblu cu standarde de locuire premium. Cu finisaje de calitate înaltă, încălzire în pardoseală, tâmplărie de aluminium, piscină şi spaţii verzi în suprafaţă totală de circa 5.000 de mp, avem mai multe tipuri de apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere, apartamente cu grădină, dar şi câteva penthouse-uri", spune Florin Ababe, dezvoltatorul Jolie Village. Conform acestuia, dat fiind contextul economic şi mesajele mixte legate de piaţa imobiliară locală, finanţarea obţinută prin Libra Bank - arată, de fapt, un vot de încredere asupra întregii pieţe.

Cu un excelent acces la toate unităţile şcolare din zona de nord, dar şi către zone de cumpărături şi agrement, precum centrele comerciale Băneasa Shopping City, Jolie Ville, Grădina Zoologică sau pădurea Băneasa, dar şi către centrul oraşului ori spre aeroport, Jolie Village completează lista sa de avantaje, dar şi întreaga experienţă de locuire.

"Zona de nord a Capitalei a devenit extrem de populară în rândul părinţilor care aleg să investească în educaţia de calitate a copiilor, pentru că majoritatea şcolilor de renume, atât internaţionale, cât şi locale, se află aici. De aceea, considerăm Jolie Village ca formând o comunitate de o calitate deosebită, din care eşti mândru că faci parte, pe lângă faptul că nivelul de locuire va fi unul premium", explică Lucia Niculae, Business Development Director, Pedro Construct.

Jolie Village este primul ansamblu rezidenţial dezvoltat în această asociere dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae şi Florin Ababe, proiect pe care acesta din urmă îl va coordona cu suportul Luciei Niculae.

Florin Ababe este inginer de profesie şi are o vastă experienţă în antreprenoriat, activând încă din anul 2007 în domenii precum intermediere financiară, telecomunicaţii şi tranzacţionarea metalelor preţioase. Acesta a deţinut de-a lungul acestor ani business-urile Lion Free Exchange, Credit Amanet, Intelligent Communication System, Swiss Gold, Swiss Diamond Bucureşti, Swiss Gold Bulgaria, Hong Kong Premium Watches, EAU Beta Trade Solutions, Boutique Watches din Calea Dorobanţi - Bucureşti şi Global Landmark Properties, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb