Pensiunea Casa Muntelui introduce asigurare storno cu acoperire Covid19 în pachetele turistice

A.P.
Miscellanea / 17 noiembrie 2020

Pensiunea Casa Muntelui introduce asigurare storno cu acoperire Covid19 în pachetele turistice

Proprietarii pensiunii Casa Muntelui, din Fundata, au introdus în pachetele turistice o asigurare de tip storno. Aceasta este oferită gratuit celor care achiziţionează un sejur la pensiune şi include beneficiul recuperării a 90% din suma achitată dacă, din motive neprevăzute, inclusiv diagnosticarea cu virusul SarsCov2, clienţii nu mai pot onora pachetul turistic achiziţionat, potrivit unui comunicat de presă.

Remus Vişan, co-proprietar al pensiunii spune: "În contextual actual, ne-am dorit să le punem la dispoziţie clienţilor noştri un produs inovativ, care să le ofere turiştilor o protecţie financiară. Asigurarea storno este inclusă în tariful sejurului şi acoperă riscuri multiple, cel mai important fiind, în situaţia de faţă, cel al diagnosticării cu Covid 19. Am inclus această asigurare storno, gratuit, la toate sejururile plătite integral, în avans, indiferent că sunt achitate cash sau cu vouchere de vacanţă. Suntem prima pensiune care oferă un asemenea serviciu turiştilor săi, din dorinţa de a le veni în ajutor".

Asigurarea este oferită în parteneriat cu Eurolife FFH Asigurări, companie cu peste 12 ani de experienţă pe piaţa locală de asigurări.

Mădălin Măncilă şi Remus Vişan au preluat, la începutul lunii octombrie, pensiunea Casa Muntelui, din Fundata, judeţul Braşov. Proiectul reprezintă pentru cei doi o variantă de reinventare antreprenorială în contextul în care business-ul lor principal a fost grav afectat de pandemie.

Mădălin Măncilă, co-proprietar al pensiunii Casa Muntelui a explicat: "Per total,turismul a scăzut cu 60%, dar businessul agenţiilor de turism a scăzut dramatic, cu 90%. A trebuit să ne reinventăm, să încercăm să ne adaptăm la situaţia din piaţă şi aşa am decis să preluăm pensiunea Casa Muntelui. Suntem cunoscuţi în rândul celor care lucrează în corporaţii, am avut mulţi oaspeţi în această perioadă care au lucrat remote. Suntem un caz fericit pentru că avem câte 2-3 weekenduri vândute în avans şi, până în prezent, nu am avut anulări. Chiar şi aşa, oamenii sună şi ne pun multe întrebări, inclusive dacă este sigur să se cazeze la noi".

Pensiunea Casa Munteluiare o capacitate de 14 camere duble şi a fost construită în 2008, fiind evaluată în prezent la 900.000 de euro. Preţul unei nopţi de cazare este, în medie, 300 lei/cameră, cu mic dejun inclus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb