PENTRU 30 MILIOANE EURO DEDICATE COMPANIILOR BCR Leasing IFN a semnat un nou acord de împrumut cu BEI

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 4 decembrie 2018

BCR Leasing IFN a semnat, ieri, un nou acord de împrumut cu Banca Europeană de Investiţii (BEI), aces­ta reprezentând a doua tranşă (30 de milioane de euro) dintr-un credit total de 100 de milioane de euro, conform unui comunicat de presă. Acesta arată că împrumutul va fi folosit pentru finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi întreprinderilor cu capital mediu ce vor implementa proiecte în domeniile industrie, servicii şi infrastructură.

Comunicatul citat menţionează: "Împrumutul este în conformitate cu strategia BEI de a sprijini întreprinderile mici şi mijlocii din Europa şi se preconizează că mai mult de 90% din credit va avea beneficiari din zonele de coeziune ale României".

Bogdan Speteanu, CEO of BCR Leasing, subliniază: "BCR Leasing continuă să dezvolte parteneriatul început în anul 2014 cu BEI, direcţionând resursele obţinute către întreprinderile mici şi mijlocii şi către întreprinderile cu capital mediu din România. Cu suportul BEI, BCR Leasing oferă beneficii financiare suplimentare foarte importante: acces facil şi convenabil la împrumut, consultanţă financiară şi servicii conexe care permit o creştere a productivităţii pe termen lung şi o mai bună compatibilitate cu un mediu economic dinamic şi complex. BCR Leasing investeşte resurse pentru a construi servicii de finanţare inteligente cu ajutorul cărora sprijină economia şi societatea româ­nească în atingerea nivelului de dezvoltare a Uniunii Europene".

Andrew McDowell, vicepreşedinte BEI şi responsabil cu operaţiunile BEI în România, subliniază, la rândul său: "Suportul BEI, acordat în colaborare cu partenerul nostru strategic - BCR Leasing pentru întreprinderi mici şi mijlocii - este de o importanţă crucială, pentru că aceste întreprinderi reprezintă un segment strategic al economiei româneşti, atât din punct de vedere al generării unei creşteri economice, cât şi al creă­rii de noi oportunităţi de angajare. Ne aşteptăm ca de noul împrumut să beneficieze mai mult de 400 de companii, care ar duce astfel la angajarea a cel puţin 35.000 de oameni".

BCR Leasing IFN oferă servicii de leasing financiar pentru achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată şi echipamente, maşini agricole, echipamente medicale, software şi echipamente IT.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb