PENTRU 33 DE CLINICI  Transportul pentru tratamentele medicale în Turcia, subvenţionat de statul turc

Adelina Toader
Internaţional / 25 martie 2016

Operaţiile estetice sunt incluse în ofertă

Guvernul turc susţine un program special prin care românii care aleg serviciile medicale din cadrul a 33 de clinici din Turcia pot beneficia de o reducere de 50% a transportului prin Turkish Airlines, conform unui comunicat de presă.

Returnarea cheltuielilor de transport poate fi realizată prin intermediul agenţiei de turism Happy Tour, una dintre cele 10 din întreaga lume acreditate de operatorul turc de transport aerian pentru vânzarea de bilete de avion.

Începând cu luna martie şi până la finalul anului, fiecare pacient care vrea să se trateze în Turcia va beneficia de o subvenţie de 50% din preţul biletelor de avion Turkish Airlines, suportată de guvernul turc, în cadrul pachetului care cuprinde transport şi tratament medical, după cum se arată în comunicat.

Programul vizează orice tip de tratament medical şi intervenţie chirurgicală, de la tratamente de detoxifiere, operaţii estetice la intervenţii chirurgicale complexe sau recuperare medicală. Printre cele 33 de clinici disponibile pentru tratamentele medicale cerute de clienţii Happy Tour se numără Acibadem International Hospital, Medical Park Antalya Hastanesi, Amerikan Hastanesi, Kent Hospital sau Izmir Universitesi Medikalpark Hastanesi.

Alexandra Mateuţă, director de marketing Happy Tour a declarat: "Programul special iniţiat de guvernul turc, în care ne implicăm pentru a oferi şi mai multe servicii pe segmentul business travel, se adresează şi managerilor cărora companiile le oferă gratuit abonamente de sănătătate în străinătate, dar şi românilor atraşi de renumele clinicilor turceşti. Reducerea de 50% a preţului biletelor de avion face practic mai accesibil accesul la tratamente medicale în Turcia".

Agenţia de turism Happy Tour estimează că anul acesta numărul românilor care se vor trata în clinici din Turcia va creşte cu 40%.

Potrivit datelor companiei de turism, peste 2.000 de români se tratează, anual, în Turcia, preţul tratamentelor variind de la câteva sute de euro pentru internare, cu analize şi diagnostic, la zeci de mii de euro, în cazul unei intervenţii chirurgicale complexe cu tratament medical post operator.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb