PENTRU A SPRIJINI FERMIERII DIN SATU MARE ŞI SĂLAJ, Monsanto România oferă gratis 1.250 de saci de porumb pentru reînsămânţarea a 1.500 ha

Marius Constantin
Companii / 8 iunie 2015

Monsanto România a decis să trimită, în zonele afectate de ploi torenţiale şi grindină din Satu Mare şi Sălaj, 1.250 de saci de porumb convenţional DEKALB, cu care se pot reînsămânţa 1.500 ha, arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

Cosmin Chioreanu, Director General Monsanto România, Bulgaria şi Moldova, a declarat: "Aflând de calamităţile din zona Satu Mare şi Salaj, am luat decizia de a trimite în zonă sămânţă gratuită de porumb convenţional pentru a-i sprijini pe cât mai mulţi dintre fermierii afectaţi. Cu sămânţa primită, acesţia vor putea să îşi recupereze măcar o parte din investiţia facută în primăvară".

Demersul companiei Monsanto în acest sens s-a concretizat în 1.250 de saci de porumb convenţional din hibridul DKC 3472, ceea ce, din punct de vedere financiar, înseamnă circa 200.000 de dolari.

Monsanto România se ocupă de comercializarea hibrizilor convenţionali de porumb şi rapiţă destinaţi fermierilor din ţara noastră. Compania Monsanto produce seminţe de fructe, legume şi alte culturi importante, cum ar fi porumbul, soia şi bumbacul.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ce simplu a pus Monsanto saminta modificata genetic in pamint...in forma de ajutor !!! Nu GMO-urilor !!!!!!

    1. Exact cum preciza si persoana dinainte, cam simplu a pus Monsanto samanta in pamant, oare alte companii producatoare nu s-au gandit si ela la acest lucru, sau nu au avut timp de Monsanto, parerea mea este urmatoarea baieti: nu mai cersiti comenzi servite pentru campania de toamna !!!

    Porumb "Conventional" inseamna porumb modificat genetic daca vine din gura unor firme de genul Monsanto sau Syngenta. Cei care il folosesc se bucura fiindca e mai productiv si mai rezistent, statul se bucura fiindca economia se misca, iar consumatorii nu au ce face si trebuie sa se obisnuiasca si cu mancarea fara gust si care este posibil sa dauneze sanatatii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb