PENTRU ANUL 2018: Veniturile Elko Group au crescut cu 11%

A.P.
Companii / 3 iunie 2019

Foto: Svens Dinsdorfs & Egons Mednis

Foto: Svens Dinsdorfs & Egons Mednis

În anul 2018, veniturile Elko Group au atins valoarea de 1,497 milioane de euro, cu 11% mai mult faţă de anul precedent, în timp ce marja profitului brut a fost de 4,7%, în scădere cu 0,2 procente faţă de anul precedent, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Profitul brut a fost de 70 milioane de eruo, în creştere cu 6% faţă de anul precedent, iar profitul net a fost de 8 milioane de euro, în scădere cu 32% faţă de anul precedent.

Svens Dinsdorfs, CEO al ELKO Group, a declarat: "În ciuda provocărilor geopolitice din regiunea CIS şi a concurenţei tot mai acerbe pe toate pieţele pe care activează ELKO, am obţinut o creştere a veniturilor cu 11%, iar pentru anul 2019 ne propunem să atingem suma de 2 miliarde. Este un obiectiv ambiţios, dar ştim că există potenţial şi modalităţi de a-l exploata. Evenimentele notabile ale anului 2018 au fost expansiunea noastră geografică, menţinerea unor canale de distribuţie eficiente şi cu costuri reduse, un efort constant pentru dezvoltarea portofoliului şi concentrarea pe produsele, serviciile şi soluţiile cu valoare adăugată. Estimăm că rata de creştere nu se va reduce nici în anul 2019".

Ca parte a iniţiativei de extindere a afacerilor, ELKO Group a început să activeze pe piaţa poloneză în anul 2017, prin recrutarea unei echipe locale de vânzări în vederea distribuirii produselor IT. În decurs de un an, a fost formată o echipă de vânzări de încredere, cu proceduri de afaceri corespunzătoare. Rata rapidă de creştere a permis ELKO Polonia să se plaseze în top 15 cei mai mari distribuitori din regiune.

Datorită achiziţiilor, creşterii portofoliului şi dezvoltării unor noi canale de distribuţie, s-au înregistrat creşteri semnificative atât în Statele Baltice, cât şi în Comunitatea Statelor Independente. Anul 2018 a fost marcat de eforturi susţinute în vederea dezvoltării unor relaţii regionale, o activitate orientată către clienţi şi multe procese la nivel de organizaţie axate pe transformarea şi întărirea poziţiei în piaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb