PENTRU ANUL ÎN CURS Hidroelectrica estimează un profit net de circa 824 milioane lei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 22 mai 2019

Hidroelectrica estimează un profit net de circa 824 milioane lei

Hidroelectrica, unul dintre cei mai mari producători de energie din ţara noastră, estimează pentru acest an venituri totale de 3,51 miliarde lei, la un profit net anual de aproape 824 milioane lei, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli ce urmează să fie aprobat în Adunarea Generală a Acţionarilor din 20 iunie, citat de News.ro.

Producătorul de energie şi-a estimat cheltuieli totale de 2,56 miliarde lei. Compania a planificat cheltuieli cu investiţiile în sumă de 532,03 milioane lei. Hidroelectrica are circa 3.500 de salariaţi. Câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 9.748 lei. Societatea are de încasat creanţe restante de 82,86 milioane lei.

Hidroelectrica este o companie controlată de statul român în proporţie de 80%, prin Ministerul Energiei, celălalt acţionar fiind Fondul Proprietatea. Compania exploatează un număr de 208 centrale, cu o putere instalată totală de 6.116 MW.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. si pentru unitatea care le intretine, le da salarii de o sa plece toti specialisti. Hidroservul este in insolventa , de ce ? bineinteles ca nici hidroservul in curand nu o sa mai fie , in situatia care a ajuns. Cred ca cea mai buna varianta ar fi sa preia urgent ce a mai ramas,pana nu ia altii. vorbesc chiar de patrimoniul care mai exista pe langa Hidro, fiindca el s-a impartit in 2002. A doua varianta ar fi rascumpararea cladirilor ce se afla in incintele hidro. Situatia in care Hidroservul nu poate sa mai faca lucrari de calitate , poate duce la dezastre nationale irecuperabile. Sunt baraje care nu mai sunt intretinute, pazite si multe altele. singurii care nu sunt luati in seama si nu se vede ca muncesc sunt care fac zilnic masuratorii, care pentru unuii nu sunt asa de importante, fiindca nu aduc profit, dar aceste masuratori sunt pentru siguranta barajelor.Sunt lucruri grave care mai tarziu o sa scoata coltii, nu atat petru hidro cat pentru populatia care se afla in aval de aceste baraje. Hidroservul ori il integrati inapoi, ori nu ii mai dati cu pipeta doar sa supravietuiasca. Acolo nu mai este ce a fost, s-a cam politizat totul. poate cineva citeste si se mai uita si prin ograda lor cat si in ograda lui hidro, care vede doar profit cu care se lauda, sa ce ? sa i-a actionarii FPS milioane de euro ?

    1. ..si totusi specialistii de la hiroserv nu trebuie lasati sa plece, dar mai sunt destui si acolo care au salarii destul de mari invers proportional cu munca lor. Unul care introduce date in calculator in SAP, are salariu de director, altul care doar supravegheaza dar nu stie ce se face acolo, la fel, de aceea hidroelectrica trebuie sa sel ecteze pe cei buni si sa ii integreze.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb