PENTRU CONSTRUCŢIA ELEVEN RESIDENCE Dynamic Buildinvest a contractat un credit de 3,1 milioane de euro

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 10 iulie 2018

Dynamic Buildinvest a contractat un credit de 3,1 milioane de euro

Dezvoltatorul braşovean Dynamic Buildinvest a anunţat că a contractat un credit de 3,1 milioane de euro de la Libra Bank pentru construcţia proiectului rezidenţial Eleven Residence, acesta urmând să fie ridicat lângă Coresi Shopping Resort.

Construcţia proiectului a demarat în luna aprilie 2018, acesta urmând să fie livrat la finalul lunii iulie 2019.

Potrivit dezvoltatorului, proiectul va cuprinde 39 de apartamente - studiouri, cu două şi trei camere. Parterul şi primele două etaje vor găzdui, însă, spaţii comerciale şi birouri.

"Spaţiile comerciale aflate la parter au o suprafaţă de 335 mp, iar birourile au în total aproximativ 700 mp", arată compania dezvoltatoare. Spaţiile comerciale au fost deja contractate.

Compania dezvoltatoare a livrat până acum 160 de apartamente în Braşov în cadrul proiectelor Imperial Residence şi Dynamic Residence. "La finele acestui an vom mai livra 80 de apartamente", mai spune dezvoltatorul.

Marian Popa, directorul general al companiei şi unul dintre asociaţi, a explicat: "Compania a fost înfiinţată în anul 2015, când au început lucrările la proiectul Imperial Residence 2, care cuprinde şapte blocuri, având peste 126 de apartamente, din cartierul Tractorul, pe strada Ştefan Baciu. În anul 2016 am început lucrările la blocul Dynamic Residence 1 din Sânpetru, pe str. Orizontului, unde au fost date în folosinţă, până în luna iunie 2017, 42 de apartamente. Compania Dynamic Buildinvest SRL a apărut pe piaţa construcţiilor ca un răspuns la cererea clienţilor ce doresc un stil de construcţie ecologic şi occidental. Tocmai această diferenţă faţă de concurenţă şi experienţa noastră anterioară de peste 10 ani în domeniul construcţiilor ne-au propulsat în topul primilor dezvoltatori imobiliari din Braşov. Pe lângă design-ul diferit de stilul clasic împământenit în zona Braşovului, stilul de construcţie Dynamic Buildinvest se diferenţiază prin zidăria dublă, care asigură un confort termic şi fonic superior, precum şi lipsa elementelor de construcţie poluante şi cu risc (de exemplu, polistirenul extrudat de pe faţadele clasice). În anul 2017 am lansat încă trei proiecte: Eleven Residence, Dynamic Residence 2 şi Dynamic Residence 1 Bloc 2".

Compania braşoveană a avut anul trecut un business de 7,15 milioane de lei, de la înfiinţare până în prezent investind 5,5 milioane de euro în dezvoltarea de locuinţe în Braşov şi Sânpetru.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb