PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ŞASE DECENII: O câştigătoare Miss International va vizita ţara noastră

V.G.
Miscellanea / 3 octombrie 2022

O câştigătoare Miss International va vizita ţara noastră

Miss International 2019, Sireethorn Leearamwat (cunoscută drept "Bint"), va ajunge la Bucureşti astăzi, la ora 9 şi se va bucura de cinci zile pline de aventuri, în cadrul proiectului "Romania goes International", potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Conform sursei citate, această regină a frumuseţii este farmacistă şi prima femeie din Thailanda care a câştigat Miss International, în anul 2019. Ea are, de asemenea, cea mai lungă domnie din istoria Miss International (3 ani), din cauza anulării de doua ori a concursului în pandemie. Ea este foarte cunoscută ca actriţă şi model în Asia, având sute de mii de fani.

Ada-Maria Ileana, care urmează să reprezinte România la cea de-a 60-a ediţie a Miss International, în decembrie 2022, în Tokyo, Japonia, este cea care a iniţiat şi organizat aceasta vizită istorică. Ea este una dintre favoritele pentru coroană, potrivit opiniei specialiştilor din domeniu.

Ada are 25 de ani, este din Bucureşti şi este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. De la încoronarea ca Miss International România, din aprilie 2021, Ada şi-a dedicat atenţia şi timpul promovării culturii româneşti. Mai mult, ea a organizat evenimente caritabile de succes, printre care şi prezentarea de modă "Împreună pentru fete şi femei".

România este prima şi singura ţară europeană care o va găzdui pe Bint în timpul domniei sale.

"Romania goes International" are ca principal scop atragerea turiştilor străini în ţara noastră, prin expunerea la nivel internaţional a culturii, tradiţiilor şi istoriei României. Astfel, programul include o serie de activităţi şi evenimente, în Bucureşti şi în zona Sinaia-Buşteni-Bran.

Miss International şi Miss International România vor avea parte de un tur al Bucureştiului, de o vizită a Parlamentului României, întâlniri cu oficiali la nivel înalt. Mâine va avea loc o conferinţă de presă unde cele două şi alţi invitaţi speciali vor da declaraţii şi vor răspunde întrebărilor reporterilor. Tot în capitală, Bint va descoperi tradiţiile româneşti, la Muzeul Satului, în straie populare.

Mai mult, pentru că nu poţi vizita România fără să vezi şi câteva dintre castelele de poveste din ţara noastră, cele două Miss vor vizita castelul Peleş, castelul Bran şi vor avea o şedinţă foto spectaculoasă la castelul Cantacuzino din Buşteni.

"Sunteţi cu toţii invitaţi să sărbătorim sosirea în România a Miss International - pe 3 octombrie, ora 9, Aeroportul Internaţional Henri Coandă", se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb