PENTRU ŢĂRILE CE NU RESPECTĂ DREPTURILE PERSONALE LGTBI Ursula Von der Leyen doreşte suspendarea fondurilor europene

G.U.
Internaţional / 25 septembrie 2020

Ursula Von der Leyen doreşte suspendarea fondurilor europene

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat astăzi că va face tot ce-i stă în putere pentru a se ajunge la suspendarea accesării fondurilor europene în cazul statelor membre ale UE care nu respectă drepturile persoanelor LGBTI şi pentru a aduce guvernele acestor ţări în faţa justiţiei europene, confirmând că executivul comunitar va prezenta curând o ''strategie LGBTI'' a Uniunii Europene, relatează agenţia EFE, conform Agerpres.

''Discriminarea în funcţie de orientarea sexuală nu are sub nicio formă loc în Uniunea Europeană. Şi, atât cât îmi va sta în putere, voi acţiona împotriva acesteia. Inclusiv prin suspendarea distribuirii fondurilor şi aducerea guvernelor în faţa justiţiei'', a spus Ursula von der Leyen într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu cetăţeni europeni pe reţelele de socializare.

Ea a răspuns astfel unei întrebări despre ''discriminarea'' persoanelor LGBTI (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, intersexuali) în Polonia şi Ungaria.

Ursula von der Leyen a adăugat că va face presiuni ''pentru a exista o recunoaştere reciprocă a relaţiilor familiale în UE, pentru că dacă eşti părinte într-o ţară, eşti în toate'' şi a amintit că în prezent Comisia Europeană lucrează la o ''strategie LGBTI'' a Uniunii Europene pe care o va prezenta curând.

''Fiecare persoană în Europa trebuie să fie liberă pentru a fi cine doreşte şi să iubească pe cine doreşte, în toate ţările europene'', consideră şefa Comisiei Europene.

Ea a criticat în mod repetat ''zonele libere de LGBT'' decretate în Polonia, în opinia sa acestea fiind ''zone fără umanitate'', conform declaraţiei sale cuprinse în recentul discurs despre Starea Uniunii susţinut în plenul Parlamentului European.

Comisia Europeană a respins în luna iunie finanţări pentru şase localităţi poloneze din cele circa o sută care au stabilit astfel de zone.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. O fi doamna pe minus sau pe plus?

    o sa ne santajati tot timpul si pentru orice cu fondurile astea ?

    1. Cam asta e tactica.

    Ursula are dinți de Fiara și chip de reptila.

    Condiționarea banilor de toleranța guvernelor fata de LGBT este noul trend progresist, neo-marxist, care nu a fost supus votului democratic al maselor. 

    1. bah Cristiane tu vrei si cu aia-n caruta si cu sufletu-n rai.

      trebe sa alegi unde te pozitionezi ca sa stie "vor-den limben" unde sa vina. 

      exact

    Cred ca e si asta lesbiana. Ce treaba are LGBT ul cu accesarea fondurilor europene? De unde si pana unde? Fiecare tara accepta sau nu relatiile LGBT. Romania nu accepta familii LGBT sau adoptarea de copii de catre acestia. Terminati cu prostiile.

    e cam prostuta cucoana ( cel mai slab fost ministru german , asa au spus ei ) , pai daca spui ca ai dreptul sa iubesti pe cine vrei , automat exista si dreptul de a nu iubi cu forta pe cine nu vrei , dar asta este tactica peste tot sa pui in fata persoane slabe cu duhul pentru a fi manipulate usor .

    Mai bine suspendarea fondurilor decât confiscarea copiilor.

    Doamna ar trebuii sa se mai gandeasca.

    Problema este ca in tarile in cauza, nu politicul este cel care determina aceasta atutudine; populatia, cetatenii din aceste tari, nu au tolerat in trecut in mijlocul lor asemenea cazuri, nu ca nu ar fi existat, poate au fost, dar in multe tari, pana de curand asemenea orientari nu au fost admise de lege. Asadar, educatia cetatenilor din unele tari a fost indreptata inspre oprirea si combaterea orientarilor LGBTI si numai timpul poate face ca aceasta atitudine sa se schimbe.  

    Ca urmare, ce vina au cetatenii pentru educatia primita si fata de reticentele pe care acum le au in raport cu aceste manifestari, pentru ei nefiresti.  

    O presiune asupra acestor cetateni, chiar indirecta, este o nedreptate la fel de mare. Pana la urma "pedepsirea cu : " ...suspendarea accesării fondurilor europene în cazul statelor membre ale UE care nu respectă drepturile persoanelor LGBTI ,..." se va rasfrange asupra cetatenilor acestor tari si va fi fara indoiala tot o discriminare dar la nivel mult mai mare.  

    Asa ca doamna ar trebuii sa se mai gandeasca. Nu in acet fel va fi rezolvata problema. Ba chiar se poate termina mai rau.

     

    De dreptul la sanatate de ce ni spune nimic? Dar la educatie?

    Pe lumea asta nu exista numai defavorizati. Mai exista si oameni normali care mor pentru ca nu sunt primiti in spital, care nu stiu sa scrie, sa citeasca si sa socoteasca pentru ca nu pot veni la scoala si nici nu pot invata de aacasa. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb