Peste 1.000 de dosare au fost depuse online, pe up-comunitate.ro, în primele 2 ore de la deschiderea înscrierilor pentru Programul social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii (FIV 2024)

R.S.
Miscellanea / 29 iulie

Peste 1.000 de dosare au fost depuse online, pe up-comunitate.ro, în primele 2 ore de la deschiderea înscrierilor pentru Programul social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii (FIV 2024)

Up România anunţă cu bucurie că, prin intermediul platformei digitale up-comunitate.ro, este câştigătoarea Programului social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure pentru creşterea natalităţii, organizat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, depunerea dosarelor a demarat astăzi, începând cu ora 9.00. Anul acesta, programul dispune de fonduri pentru 10.000 de proceduri, iar sprijinul financiar se acordă în ordinea cronologică a depunerii dosarelor complete şi declarate eligibile. Toate documentele necesare pentru înscriere trebuie depuse exclusiv în format electronic, pe platforma digitală Up Comunitate. Dosarele primite prin alte modalităţi nu vor fi luate în considerare. 

Prin acest program, Ministerul Familiei acordă un sprijin financiar de până la 15.000 lei pentru medicamente şi proceduri medicale de specialitate recomandate pe teritoriul României. În primele 2 ore de la deschiderea înscrierilor, platforma up-comunitate.ro a înregistrat un interes crescut, cu peste 1.000 de dosare depuse.

"Suntem onoraţi că Up România, prin platforma Up Comunitate, a fost aleasă să sprijine Programul social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure pentru creşterea natalităţii. Numărul depunerilor înregistrate la scurt timp după deschiderea platformei subliniază importanţa acestui program şi confirmă, încă o dată, nevoia acută de sprijin în domeniul fertilizării in vitro şi demonstrează încrederea pe care cuplurile şi persoanele singure o au în acest program. Ne-am angajat să oferim un proces de înscriere transparent, eficient şi accesibil, contribuind astfel la creşterea natalităţii şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii familiilor din România. Suntem dedicaţi să rămânem un partener de încredere în eforturile de a sprijini familiile şi comunităţile noastre", a declarat Gina Pavel, CEO Up România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb