Ringul Bursei Române de Mărfuri a găzduit în ultimele două săptămîni ale lunii ianuarie tranzacţii de peste 200 milioane de lei, respectiv 7 milioane de dolari. Cele 17 proceduri au fost organizate pentru achiziţionarea şi vînzarea de mărfuri fungibile şi non-fungibile precum: motorina, uleiuri, materiale refolosibile, aparataj electric, servicii de pază şi asigurări, kitt-uri de reparaţie etc.
SNTFC CFR Călători SA se află pe primul loc în topul ordonatorilor BRM, cu tranzacţii de peste 2,6 milioane de dolari realizate în perioada 17 - 28 ianuarie 2005.
La mică distanţă de primul loc, se află SC Electrica SA cu tranzacţii realizate de peste 2,2 milioane de dolari. Urmează în top, în funcţie de valoarea de tranzacţionare, companii precum: Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, M.Ap.N. etc.
Diferenţele favorabile de preţ obţinute în favoarea ordonatorilor BRM au fost şi ele semnificative în perioada mai sus menţionată, totalizînd peste 300.000 de dolari, respectiv 4,10% în termeni reali.
Cea mai importantă îmbunătăţire de preţ faţă de preţul de pornire, 35% în termeni reali, a fost obţinută în cadrul licitaţiei prin care SC Electrica SA a solicitat achiziţia a 225 de tahografe şi 53 de limitatoare viteză.
Printre ordonatorii care au mai obţinut diferenţe favorabile în ringul BRM se numără şi: CNTAR TAROM SA, SNTFC CFR Călători, MApN, Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu" SA.
În teritoriu, activitatea terminalelor BRM s-a intensificat, fiind înregistrate în numai două săptămîni tranzacţii de peste 400.000 de dolari. În funcţie de valoarea contractelor adjudecate, clasamentul punctelor de lucru se prezintă astfel: pe locul I se află terminalul BRM de la Constanţa, urmat de terminalele: BRM Cluj, BRM Ploieşti, BRM Timişoara, BRM Craiova, BRM Galaţi etc.