Peste 95% din suprafaţa destinată închirierii a noului Euromall din Piteşti a fost contractată

Violeta Ioana
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 3 aprilie 2007

Grupul francez "Flash Consult Invest" a anunţat că până în prezent s-au încheiat contracte de parteneriat pentru peste 95% din suprafaţa destinată închirierii a noului Euromall din Piteşti. Vor fi peste 100 de chiriaşi care vor plăti între 30-60 de euro/metru pătrat/lună pe o suprafaţă totală de 20.000 de metri pătraţi.

Investiţia de la Piteşti, în valoare de 35 de milioane de euro, reprezintă cel mai modern mall din România la ora actuală, lansarea lui oficială fiind preconizată a avea loc în luna mai a aces­tui an. Euromall Piteşti va avea o suprafaţă totală de 32 000 de metri pătraţi, construiţi pe trei niveluri, 20 000 de metri pătraţi reprezentând zona închiriabilă. Peste 2000 de angajaţi vor lucra în cadrul acestui complex, care include o zonă pentru cumpărături, 170 de magazine şi un supermarket cu o suprafaţă de peste 2600 de metri pătraţi, precum şi şase săli de cinema cu 1400 de locuri, cazinouri şi o parcare cu peste 700 de locuri. Grupul francez aduce, prin Euromall Piteşti, cel mai mare cinematograf din provincie, în urma semnării unui contract în valoare de 2 milioane de euro cu reţeaua internaţională de cinematografe Odeon.

Al doilea magazin sub sigla Euromall va fi finalizat la sfârşitul aces­tui an la Galaţi, o investiţie de aproximativ 45 de milioane de euro, şi tot anul acesta vor demara lucrările la încă două complexe ce vor fi construite la Craiova şi Ploieşti. Acestea vor fi finalizate până în anul 2009 iar investiţia va fi de aproximativ 140 de milioane de euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb