"Petromservice" va deschide două puncte de lucru în Kazahstan şi în zona Golfului

Ziarul BURSA #Materii Prime / 8 aprilie 2004

Compania "Petromservice", lider naţional în execuţia lucrărilor complexe şi de service în domeniul petrolier, are în vedere, pentru acest an, dezvoltarea activităţii în străinătate, în special prin deschiderea a două puncte de lucru, unul la Aktan - Kazahstan, celălalt urmînd să fie deschis în zona Golfului, a declarat ieri pentru Rompres, Lorena Seceleanu, purtătorul de cuvînt al companiei.

"Petromservice" are deja deschis un birou la Karaganda - Kazahstan, a spus oficialul citat, adăugînd: "În ianuarie am participat la expoziţia pentru reconstrucţia Irakului, din Kuweit, rezultatele fiind mulţumitoare. Am luat contact cu foarte multe firme din zonă, din Arabia Saudită, Iran, Irak. De asemenea, am fost printre puţinele firme româneşti care s-au îns-cris la expoziţia pentru reconstrucţia Irakului, ce trebuia să aibă loc pe 2 aprilie, la Bagdad, dar a fost amînată din cauza conflictelor din zonă. Ne-am manifestat dorinţa de a participa la reconstrucţia Irakului. Din discuţiile cu oficialii iraki-eni şi cu cei americani s-a simţit deschiderea acestora faţă de noi şi cînd se va permite României să intre în Irak, s-ar putea să avem posibilitatea să ne începem şi noi activitatea acolo".

În ceea ce priveşte activitatea din Kazahstan, de circa cinci luni acolo există o delegaţie permanentă a Petromservice şi a fost deschis deja un birou Petrom Service, prin Petromservices LLP Kazahstan, pentru prestări servicii, altele decît cele petroliere.

De asemenea, în perioada 14-17 martie 2004, o delegaţie comercială a Petromservice a participat în Turcia la o întîlnire cu mai multe firme turceşti.

"Am încheiat un acord de cooperare cu firma BM, cea mai mare companie în domeniul construcţiilor din Turcia, care este angajată într-un proiect pentru firma Naftel din Algeria, pentru construcţia unor canale, baraje şi drumuri. BM ne preferă ca subcontractori", a mai spus purtătorul de cuvînt al Petromservice.

Compania românescă este, de asemenea, pe lista de precalificări la o serie de licitaţii organizate în Siria şi în Kuweit. Petromservice este, din martie 2002, o societate pe acţiuni cu capital integral privat, acţionarii săi fiind Asociaţia Salariaţilor (50%) şi persoane fizice (50%). Anul trecut, societatea a înregis-trat o cifră de afaceri de peste 203 milioane dolari şi un profit brut de 14,5 milioane dolari.

Printre serviciile furnizate de "Petromservice" se numără lucrări de construcţii-montaj (instalaţii tehnologice complexe pentru procesare a ţiţeiului, rampe pentru încărcarea produselor petroliere şi depozite, instalaţii pentru deshidratarea gazelor, conducte pentru transportul ţiţeiului şi al produselor petroliere etc), întreţineri, revizii şi reparaţii pentru compresoare gaze şi aer, cazane cu abur, instalaţii de intervenţie la sonde, instalaţii GPL, reţele de distribuţie apă şi gaze etc, precum şi lucrări de construcţii-montaj linii aeriene şi subterane cu tensiuni între 220-20KV, posturi de transformare aeriene şi teres-tre, staţii de distribuţie a energiei electrice, distribuitoare electrice, motoare şi transformatoare electrice etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb