Piatraonline încheie anul 2016 cu o cifră de afaceri de 5.500.000 euro

Diana Mihu
Companii #Construcţii / 23 noiembrie 2016

Piatraonline încheie anul 2016 cu o cifră de afaceri de 5.500.000 euro

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul Piatraonline, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare şi exterioare, anunţă încheierea anului 2016 cu o cifră de afaceri estimată la 5.500.000 euro şi totodată anunţă lansarea unui apartament concept în cadrul showroom-ului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Anul 2016 a fost unul plin de provocări: am început prin investiţii în zona managerială şi de sisteme, platformă website nouă, sisteme de vânzări şi management informaţional, ne-am schimbat identitatea vizuală şi am încercat să aducem clienţilor noştri cele mai moderne soluţii de amenajare interioară din piatră naturală, fapt pentru care am şi construit un apartament concept în interiorul showroom-ului. În plus, având în vedere cererile primite, dar şi produsele pe care le avem în showroom şi pe magazinul online, pentru 2017 estimăm o creştere între 20 şi 30% a cifrei de afaceri. Mai mult decât atât, 2017 înseamnă primii 10 ani de Piatraonline, eveniment pentru care avem în plan mai multe activităţi aniversare", declară Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct - deţinător al brandului Piatraonline.

Conform sursei citate, de Black Friday 2016 Piatraonline a realizat vânzări de aproximativ 320.000 Euro, de două ori mai mari faţă de 2015 când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 Euro.

Rolul apartamentului concept este acela de a-i prezenta clientului cum ar arăta marmura, granitul, onixul sau travertinul în living, dormitor, bucătărie sau de ce nu, pe o piesă de mobilier. În plus, clientul va şti care e categoria de buget în care se încadrează în funcţie de materialele pentru care optează. Valoarea estimată investită în apartamentul concept format din două camere, baie şi bucătărie având la bază cele mai moderne şi solicitate produse din piatră naturală se ridică la suma de 32.000 Euro pentru un apartament de 60mp. Această sumă reprezintă valoarea totală a finisajelor, a mobilierului, a decoraţiunilor şi a altor elemente de bază pentru orice tip de apartament, se arată în comunicat.

Piatraonline este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare şi exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul Piatraonline, are o istorie de peste 9 ani pe piaţa românească şi este în topul furnizorilor de piatră naturală din ţară.

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creştere spectaculoasă - de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online şi în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătraţi şi 100 de spaţii).

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câştigat locul I la categoria "Casă, Grădina şi Unelte" în cadrul celei de a 11-a ediţii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb