Pierderile Carbid Fox Târnăveni au crescut cu aproape 30% anul trecut, faţă de 2005

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 28 iunie 2007

Carbid Fox SA Târnăveni, companie intrată în aprilie în faliment, a înregistrat anul trecut pierderi cu 28% mai mari decât în 2005, ajungând la 15 milioane lei, în timp ce cifra de afaceri s-a diminuat cu 33%, conform datelor din Monitorul Oficial, citate de NewsIn.

Carbid Fox a înregistrat anul trecut pierderi brute de 15,02 milioane lei (4,26 milioane euro), după ce în 2005, compania din judeţul Mureş a avut pierderi brute de 11,7 milioane lei (3,2 milioane euro). Anul trecut, cifra de afaceri a societăţii s-a diminuat cu 33% şi a ajuns la 38,12 milioane lei (10,8 milioane euro), după ce în 2005, Carbid Fox derulase afaceri de 56,54 milioane lei (15,6 milioane euro). Veniturile totale ale Carbid Fox au fost anul trecut de 34,2 milioane lei, în timp ce cheltuielile s-au situat la nivelul de 49,3 milioane lei.

Tribunalul din Târgu Mureş a dispus pe 2 aprilie intrarea în faliment a Carbid Fox SA Târnăveni (CRB), delistată de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), la cererea creditorului Transcargo Internaţional SRL Braşov.

Compania Carbid Fox Târnăveni a anunţat în ianuarie încetarea activităţii la fabrica de carbid din cauza imposibilităţii companiei de a achita datoriile pe care le are la Electrica SA. Din ianuarie 2006 şi până la sfârşitul lui aprilie, Carbid Fox şi-a închis principala activitate de producţie, obţinerea de carbid, întrucât Electrica Transilvania Sud a sistat furnizarea energiei electrice, din cauza restanţelor la plata facturilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Urmare acestui articol > ar fi util ptr. actioarii acestei societati, ca actualii factori de decizie din societate sa informeze pe cei interesati de masurile pe care le au, intr-o revenire a socitatii ,iar mass media sa aiba un rol mai activ in redarea intentiilor menegerilor in urmatoarea a anului 2007.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb