Piraeus Bank lansează un parteneriat de bancassurance cu Ergo România

Elena Deacu
Bănci-Asigurări / 21 iulie 2015

Piraeus Bank România şi Ergo Asigurări de viaţă anunţă semnarea unui parteneriat strategic prin care clienţii băncii vor beneficia de servicii de bancassurance adecvate nevoii lor de protecţie.

Urmând modelul de bancassurance existent la nivelul Piraeus Bank Group, parteneriatul reprezintă o extindere a colaborării dintre Piraeus Bank şi Ergo România la nivel regional. În România, Ergo va aduce expertiza dobândită pe pieţele din Germania şi Austria, completând portofoliul de servicii pe care Piraeus Bank îl oferă clienţilor săi din România.

"Parteneriatul strategic pe care îl lansăm astăzi va oferi clienţilor noştri produse de asigurare dezvoltate în jurul nevoii lor de protecţie. Suntem încrezători că le vom oferi produse competitive, dezvoltate alături de un partener cu expertiză dovedită în pieţe mature şi dificil de cucerit, care, la fel ca şi noi, pune clientul în centrul modelului său de business," a declarat Cătălin Pârvu, Director General Piraeus Bank România.

Cele 120 de sucursale din reţeaua de unităţi a Piraeus Bank vor începe, din data de 23 iulie 2015, să distribuie primele 2 produse de asigurare ataşate creditelor de nevoi personale şi facilităţilor de descoperit de cont. Pentru un credit de nevoi personale şi descoperit de cont vor fi asigurate riscuri precum pierderea involuntară a locului de muncă, decesul din orice cauză, invaliditatea totală permanentă şi incapacitatea temporară de muncă.

"Acest parteneriat este un pas înainte în consolidarea operaţiunilor grupului Ergo în România. Expertiza regională în bancassurance a grupului Ergo este dublată de excelenta colaborare a celor două instituţii la nivel local. Punem acum bazele unei colaborări ce va genera valoare pentru ambele organizaţii, dar mai ales pentru clienţii băncii, ce sunt obişnuiţi să primească servicii financiare complete de cea mai bună calitate", a spus Mihai Popescu, Director General Ergo România.

"Piaţa de asigurări din România are un potenţial de creştere cunoscut de către grupurile de asigurări globale. Noi credem că acest potenţial poate începe să se materializeze printr-o creştere sănătoasă a pieţei în viitorul apropiat. Suntem hotărâţi să investim în a deveni un jucător important în piaţa din România în segmentele Viaţă şi Asigurări Generale, la fel cum am făcut-o şi în alte ţări importante din Europa Centrală şi de Est, cum ar fi Polonia, Austria, Grecia. Noi privim către dezvoltarea pe termen lung şi suntem convinşi că România este o piaţă care va răsplăti angajamentul pe termen lung. Vom continua să ne consolidăm poziţia în piaţă prin parteneriate cu astfel de instituţii importante, precum şi alte iniţiative ce se încadrează în strategia Grupului nostru", a spus Thomas Schollkoph, CEO Ergo Austria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb