Piraeus Bank România lansează noi tipuri de credite

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 octombrie 2005

"Piraeus Bank România" lansează două noi credite de consum destinate persoanelor fizice - creditul pentru achiziţionarea de autoturisme şi creditul de nevoi personale, informează un comunicat de presă .

Astfel, creditul pentru achiziţionarea de autoturisme oferă o serie de avantaje definitorii, cele mai importante referindu-se la obţinerea creditului fără garant, cu o dobîndă variabilă pentru RON de 11,9% în prezent, actualizată în funcţie de rata dobînzii BUBOR, iar aprobarea creditului se dă în maxim două ore. Noul credit pentru achiziţionarea de autoturisme lansat de Piraeus Bank se adresează atît celor cu venituri din salarii, cît şi pensionarilor. Noutatea adusă de acest credit este faptul că poate fi acordat pentru achiziţionarea de autoturisme noi şi second-hand prin dealerii autorizaţi. Astfel, creditul oferă clienţilor libertatea de a alege suma de care au nevoie, în lei, în funcţie de necesităţile lor financiare, suma putînd varia între 3.000 şi 50.000 de euro, echivalent în lei. Cu privire la modalitatea de rambursare, "Piraeus Bank" oferă o perioadă de creditare cuprinsă între şase luni şi cinci ani. Acest produs permite şi rambursarea în avans oricînd, de-a lungul perioadei de creditare În acelaşi timp, "Piraeus Bank" anunţă lansarea creditului pentru nevoi personale. Elementele definitorii ale acestuia referindu-se la obţinerea creditului fără garant şi avans, fără a preciza destinaţia banilor, iar aprobarea creditului se face, ca şi în cazul creditului pentru autoturisme, în maxim două ore. Creditul se acordă în lei, suma putînd varia între 150 şi 5.000 de euro, echivalent în lei. Perioada de creditare este de maxim 5 ani, dobînda oferită de "Piraeus Bank" de 13,9% în prezent, iar rambursarea creditului se poate face în avans, parţial sau integral.

"Piraeus Bank" a înregistrat, în primele opt luni ale anului, un profit net de peste 3,2 milioane de euro, de peste două ori mai mare decît rezultatul obţinut în aceeaşi perioadă a anului trecut. Banca estimează o creştere a activelor pînă la 510 milioane de euro, în decembrie curent, în august 2005 activele însumînd 450 de milioane de euro. În prezent, "Piraeus Bank" România îşi desfăşoară activitatea prin 23 sucursale situate în principalele oraşe din ţară: Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Oradea, Tîrgu Mureş, Timişoara. Programul de extindere "Piraeus Bank" are ca obiectiv principal dezvoltarea unei reţele de minim 50 de sucursale pînă la sfîrşitul anului 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb