Plaforma de tranzacţionare pentru Bitcoin, Coinzone, se lansează pe piaţa din Cehia

Elena Deacu
Companii / 22 aprilie 2015

Coinzone, plaforma de tranzacţionare pentru moneda digitală Bitcoin, este începând cu această lună disponibilă comercianţilor şi consumatorilor din Republica Cehă.

După recenta lansare din Marea Britanie, unde englezii au apreciat şi au adoptat rapid noua modalitate de plată, intrarea pe piaţa din Cehia reprezintă pentru Coinzone un pas important în strategia de dezvoltare şi expansiune pe pieţele europene.

"La Coinzone ne concentrăm activ pe furnizarea unei soluţii de tranzacţionare potrivite pentru utilizatorii europeni care să încorporeze funcţionalităţile de care aceştia au nevoie, adică le oferim instrumente de plată pentru moneda Bitcoin traduse în limbile locale. De asemenea, le asigurăm livrarea fondurilor de care dispun în conturile bancare ale utilizatorilor în monedele clasice dorite", spune Manuel Heilmann, CEO şi Co-Founder Coinzone.

În Cehia, Coinzone este primul furnizor de servicii integrate de tranzacţionare cu moneda digitală Bitcoin. Astfel, comercianţii şi consumatorii beneficiază de o platformă sigură, uşor de folosit pentru acceptare şi utilizare de plăti cu Bitcoin. De asemenea, sumele sunt convertite imediat în moneda cehă graţie parteneriatelor solide cu sucursalele băncilor locale, iar banii sunt livraţi rapid utilizatorilor în conturile bancare aferente, indiferent de valoarea plăţii.

Lansarea Coinzone în Republica Cehă vine în întâmpinarea nevoilor comercianţilor tradiţionali, restaurantelor, lucrătorilor independenţi (freelancers), dar şi magazinelor online pentru realizare de plăţi cu Bitcoin pentru produsele sau serviciile pe care le comercializează. Procesul de acceptare a plăţilor cu moneda digitală este unul facil şi disponibil prin aplicaţii atât de tip iOS, cât şi Android. De asemenea, Coinzone se integrează rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Opencart sau Shopware.

"Suntem încântaţi că am reuşit să fim printre primii furnizori care le oferă cehilor metode inovatoare de plată şi că, împreună cu ei, reuşim să revoluţionăm segmentul tranzacţiilor cu monede digitale", declară Manuel Heilmann. "Suntem într-un proces de extindere continuă în ţări importante din punct de vedere strategic şi investim într-o platformă care să ofere siguranţă şi încredere la tranzacţionare pentru consumatori. În următoarele luni vizăm şi intrarea pe alte pieţe şi estul şi sud-estul Europei".

Pe lângă siguranţa plăţilor şi timpul scăzut de efectuare a tranzacţiei, Coinzone pune la dispoziţia utilizatorilor un sistem anti-fraudă bine pus la punct şi comison zero pentru încasarea sumelor de către comercianţii care folosesc aplicaţia pentru acceptarea de plăţi cu Bitcoin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb