Plant an App - serie de sfaturi şi recomandări pentru antreprenorii români

C.B.
Miscellanea / 6 aprilie 2020

Bogdan Liţescu

Bogdan Liţescu

Plant an App, a participat pe 26 martie la Demo Day, sesiunea de pitch-uri finale a acceleratorului de business 500 Startups. La eveniment au participat peste 1.600 de investitori din întreaga lume. În urma acestei experienţe, echipa Plant an App vine cu o serie de sfaturi şi recomandări pentru antreprenorii români, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

În total, 28 de startup-uri de tehnologie şi nu numai, din 13 ţări, au susţinut pitch-uri în prezenţa a peste 1.600 de investitori din Sillicon Valley, dar şi din alte regiuni ale lumii. Pentru Plant an App, 500 Digital Demo Day a generat cel puţin 30 de conversaţii noi cu investitori din Statele Unite ale Americii, Europa şi Asia. În urma acestor discuţii introductive, antreprenorii români îşi propun deschiderea unei runde de investiţii de tip seed funding în care să atragă aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Bogdan Liţescu, CEO Plant an App, a declarat: "500 Startups Demo Day este un ritual de trecere în viaţa unui start-up. Marchează sfârşitul unui program intens în urma căruia ne-am găsit identitatea şi am maturizat procesul de creştere. Pentru investitori, acest lucru înseamnă că suntem foarte bine echipaţi pentru succes. De aceea, în urma evenimentului am fost abordaţi de peste 30 de investitori noi din toată lumea".

Cele mai importante 5 lucruri pe care Plant an App le-a învăţat în urma participării la Demo Day 500 Startups şi sfaturile pentru antreprenorii români

●Agilitatea nu este doar o virtute asimilată, ci un muşchi care trebuie antrenat continuu

●Nevoi şi dorinţe, nu doar produse şi soluţii

●Abilitatea de a executa este principalul diferenţiator în ochii investitorilor

●În Silicon Valley, Venture Capital + Startups = Business as Usual

●Un accelerator vine cu multe beneficii. Cel mai mare este, de departe, legat de accesarea unei reţele extinse de conexiuni valoroase, de la mentori şi investitori până la alte startup-uri şi alumni

Ce le recomandă acum reprezentanţii Plant an App antreprenorilor români care îşi doresc să participe la un astfel de accelerator este să nu aştepte momentul ideal. Orice viziune antreprenorială trebuie susţinută de o acţiune imediată. Rolul fundamental al unui accelerator ca 500 Startups este de a pregăti antreprenorii pentru un mediu de business intens.

Mai mult, cei care îşi doresc acest lucru trebuie să ţină cont că, pentru a intra într-un astfel de accelerator, competiţia este mare. Plant an App a avut şansa de a fi acceptat de la prima încercare.

Extrem de important pentru un antreprenor este să îşi construiască o reţea activă de conexiuni în Venture Capital. Aici e vorba de investitori care sunt tot timpul atenţi şi prezenţi în lumea antreprenorială. Plant an App, de exemplu, a avut şansa să fie un business invitat în 500 Startups de către unul dintre parteneri. De aceea, este esenţial pentru un antreprenor să fie constant conectat la mediul de business.

Alex Gavril, CMO Plant an App, a explicat: "Experienţa noastră în 500 Startups a venit cu multe cunoştinţe noi, experienţe de lucru, tipuri noi de activităţi şi formarea de conexiuni într-o lume de business căreia, până în acel moment, când am accesat efectiv programul, nu simţeam că îi aparţinem. Acum avem o perspectivă de insider valoroasă şi ne simţim pregătiţi pentru orice provocare occidentală. Simţim că e de datoria noastră să transmitem tuturor antreprenorilor din România încrederea de a face pasul spre venture capital, spre a iniţia discuţii cu comunităţi de startup-uri din întreaga lume, dar şi de a pleca la drum cu ambiţii mari".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb