Planul de reorganizare a Hidroelectrica, depus la Tribunalul Bucureşti

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 12 iunie 2013

Planul de reorganizare a Hidroelectrica, depus la Tribunalul Bucureşti

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a depus, ieri, la Tribunalul Bucureşti planul de reorganizare a producătorului de energie, informează Mediafax. Dacă instanţa îl aprobă, Remus Borza, avocatul care gestionează insolvenţa companiei de stat, va încasa un bonus de 2,2 milioane de euro.

"Pentru 18 iunie, am convocat adunarea generală a creditorilor. Dacă judecătorul aprobă planul, în 26 iunie compania iese din insolvenţă", a precizat domnul Borza.

Hidroelectrica a intrat în insolvenţă în 20 iunie 2012, principalul motiv fiind vânzarea energiei la preţuri sub nivelul pieţei prin contracte preferenţiale încheiate cu "băieţii deştepţi".

Dacă Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă la sfârşitul lunii iunie, Euro Insol ar urma să încaseze un bonus de 2,2 milioane de euro. "Banii ăştia ar însemna 0,27% din toţi banii pe care i-am adus eu în companie", apreciază Remus Borza.

Hidroelectrica a înregistrat, în primele cinci luni, un profit brut de 380 milioane de lei, a menţionat domnia sa. Compania a bugetat pentru acest an un profit brut de 434 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce bani a adus el in companie, ce i-a adus de la masa de acasa , a luat banii si bonurile de masa ale angajatilor si a lasat sute de oameni si familii pe drumuri, nu a mai facut nici o investitie iar anul 2013 pana in prezent a fost un an bun in ceea ce priveste productia hidro, de acolo sunt banii nu de la el.Mai nou a inceput sa vanda toate microhidrocentralele din tara ca sa mai aduca un surplus de bani pentru a-si mari comisioanele.El sustine ca microhidrocentralele nu sunt rentabile, daca nu sunt rentabile altii de ce abia asteapta sa le cumpere. Vai de tara asta, nu am avut parte in 23 de ani numai de nenorociti care au vandut tot si nu au fost in stare sa vina cu proiecte de viitor care sa asigure viitorul copiilor nostri , se gandesc numai la profitul de moment si atat, niste hoti cu totii. ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb