Platforma de realitate extinsă XCLUSIVERSE a fost desemnată produsul "Proptech of the year", în cadrul Galei "Imobiliare.ro Awards"

A.F.
Companii / 25 mai 2023

Platforma de realitate extinsă XCLUSIVERSE a fost desemnată produsul "Proptech of the year", în cadrul Galei "Imobiliare.ro Awards"

Ieri, 24 mai, platforma XCLUSIVERSE a fost desemnată produsul "Proptech of the year" în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Galei premiilor Imobiliare.ro Awards, desfăşurate la Hotel Radisson Blu, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, XCLUSIVERSE reprezintă un produs de pionierat ce reuneşte utilizatorii din web2 şi web3 în realitatea extinsă mixtă, cu servicii în metaverse, la nivel global, după cum afirmă CEO-ul şi cofondatoarea Florina Oneţiu. Distincţia câştigată reprezintă o recompensă a inovaţiei şi dezvoltării unui produs al viitorului, într-unul dintre cele mai efervescente huburi de tehnologie din lume, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu o echipă formată din peste 50% români. "Ne onorează şi ne bucură să primim acest premiu în România, ca o recunoaştere a valorii pe care noi o putem aduce în aplicarea noilor tehnologii în industria imobiliară. Această distincţie marchează şi un moment de referinţă pentru noi ca echipă şi companie, în dezvoltarea unui produs care inaugurează un nou început în era tehnologiei viitorului. De asemenea, prin acest premiu, România se aliniază standardelor internaţionale în ceea ce înseamnă digitalizarea industriei imobiliare şi arată că ţara noastră este pregătită să primească tehnologii noi şi să ofere experienţe îmbunătăţite consumatorilor şi investitorilor din acest domeniu", precizează Florina Oneţiu. În plus, antreprenoarea româncă a reuşit o performanţă fără precedent cu acest produs: XCLUSIVERSE a intrat în Cartea Recordurilor, stabilind primul record mondial în care lumea reală şi lumea virtuală şi-au dat mâna, cu cele mai multe avataruri (2041) create la un eveniment fizic, timp de 12 ore, în cadrul seriei de conferinţe BRAND MINDS, 2022.

Inspiraţia acestui moment unic, expertiza în noile tehnologii şi aplicabilitatea lor în domeniul imobiliar au fost împărtăşite participanţilor la workshopul "Coliziunea dintre lumea fizică şi cea digitală şi impactul acesteia asupra imobiliarelor", pe care CEO-ul şi cofondatoarea XCLUSIVERSE l-a susţinut în cadrul Imobiliare.ro HUB 2023, eveniment care a precedat gala de premiere.

XCLUSIVERSE, care deţine în prezent şi certificarea ISO 27001 de procese tehnologice pentru standarde de înaltă calitate, este o companie de tehnologie, dedicată profesioniştilor din real estate pe care îi susţine în procesul de scalare globală a businessurilor. Înfiinţată în 2021, cu prima versiune tip MVP (minimum viable product) a platformei lansate în 2022, compania construieşte produse şi servicii în realitatea extinsă mixtă (virtuală şi augmentată) pentru businessuri şi companii de tip enterprise. XCLUSIVERSE deserveşte clienţi din ţări ca: Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Statele Unite ale Americii şi România, fiind deja un adevărat "game-changer" pentru industria imobiliară.

Antreprenoare, pasionată de investiţii în tehnologie şi marketing lider de peste 20 de ani, Florina Oneţiu spune că întotdeauna a fost orientată spre transformare şi evoluţie. Ca marketing consultant şi expert, ea a lucrat cu peste 60 de clienţi, companii şi proiecte antreprenoriale, cu care a realizat performanţă pe piaţa din România. Pe lângă experienţa practică, Florina are o educaţie formală bogată, urmând programe educaţionale de business destinate executivilor de top la unele dintre cele mai prestigioase şcoli de business din lume, ca Oxford University, Stanford University, Cornell University şi Frankfurt Business School, precizează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb