PMP se alătură Pactului Pentru Muncă

J.P.
Politică / 11 noiembrie 2020

PMP se alătură Pactului Pentru Muncă

Partidul Mişcarea Populară a anunţat că se alătură Pactului Pentru Muncă, conform unui comunicat de presă.

Eugen Tomac, Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a declarat la întâlnirea cu reprezentanţii proiectului Pactului Pentru Muncă: "Suntem partenerii Dvs. în acest proiect şi ne dorim să construim o piaţă a forţei de muncă adaptată realităţilor economice. Mai mult, dorim să ne implicăm în Parlament, venind astfel în sprijinul mediului de afaceri, prin modificări legislative care pot duce la o normalitate şi predictibilitate în economie."

"Preşedintele PMP susţine ideea unui dialog continuu între mediul de afaceri şi sfera politică pentru a putea fi în contact direct cu problemele, dar mai ales cu soluţiile pe care reprezentanţii din business le au pentru diversele probleme cu care se confruntă. Dezbaterea soluţiilor venite din partea mediului de afaceri, mediului academic, patronate, sindicate, face parte din seria de întâlniri pe care iniţiatorii proiectului Pactul Pentru Muncă o au cu partidele politice în vederea obţinerii unui consens politic şi implementării acestor propuneri în perioada imediat următoare. Dezbaterea cu oficialii PMP reprezintă un nou acord de susţinere şi cooperare obţinut de la un partid politic, după ce UDMR şi-a arătat deschiderea de a fi semnatar şi susţinător al acestui proiect care presupune măsuri coerente de flexibilizare a pieţei forţei de muncă din România", mai arată sursa citată.

La întâlnire au participat, din partea iniţiatorilor: Cristina Chiriac - Preşedinte CONAF, Andreea Negru - Preşedinte Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), Nicoleta Munteanu - Vicepreşedinte Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA), Dragoş Anastasiu - Preşedinte Eurolines Group, Franck Neel - Preşedinte Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG) şi reprezentant CONCORDIA, Cătălin Niţă - Director executiv FPPG, iar din partea Partidului Mişcarea Populară: Eugen Tomac - Preşedinte PMP, Mihail Neamţu - Vicepreşedinte PMP, Ioana Constantin - secretar general PMP şi fost secretar de stat în Ministerul Muncii şi alţi reprezentanţi ai partidului.

Toţi cei prezenţi la discuţie au agreat continuarea demersului Pactul Pentru Muncă până la implementarea măsurilor propuse şi conlucrarea pe subiecte de interes comun precum educaţia, investiţiile, piaţa muncii. Principalul obiectiv al proiectului îl reprezintă identificarea soluţiilor şi a strategiilor care pe termen scurt şi mediu pot contribui la echilibrarea pieţei forţei de muncă în România şi crearea unui cadru legislativ care să asigure o evoluţie coerentă a pieţei muncii.

Pactul Pentru Muncă reprezintă o iniţiativă demarată în anul 2019 de către Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) împreună cu Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG). Din anul 2020 s-a alăturat, în calitate de partener strategic, Confederaţia Patronală CONCORDIA. Ulterior, pe parcursul proiectului s-au alăturat Confederaţia Patronală din Industria Română (CONPIROM), Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA), Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), Eurolines Romania Group, Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), Universitatea Bucureşti şi SCA Magda Volonciu şi Asociaţii, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. E MEGA IZVOR DE SĂNĂTATE : LĂSAȚI-O ÎN SEAMA CELOR BOLNAVI DE CORONAAAAA.....!!!!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb