PNL: "Am luat decizia de a ataca la Curtea Constituţională Legea de înfiinţare a Liceului Romano-Catolic din Târgu Mureş"

Cristian Trîncu
Politică / 12 februarie 2018

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a luat o serie de decizii, prezentate de către Ludovic Orban, Mara Calista, Ovidiu Raeţchi, Marilen Pirtea.

Cea mai importanta decizie este cu privire la Legea de infiinţare a Liceului Romano-catolic de la Tg. Mureş care va fi atacată la CCR. "Am luat decizia de a ataca la Curtea Constituţională Legea de înfiinţare a Liceului Romano-Catolic din Târgu Mureş, prima decizie.", a declarat Ludovic Orban într-un comunicat de presă remis Redacţiei.

A doua decizie este de a sesiza Avocatul Poporului în vederea atacării la Curtea Constituţională a Ordonanţei 3, "Ordonanţa care a fost dată de Guvern pentru a cârpi prostiile pe care le-au făcut prin Ordonanţa 79, prin Ordonanţa 4, prin Ordonanţa 60, prin Ordonanţa 82.", se mai precizează in comunicat.

Mara Calista a spus: "De asemenea, am o întrebare, care nu este retorică, la care aştept răspuns din partea domnului Dragnea şi din partea domnului Tăriceanu. După cum bine ştiţi, ministrul de Externe maghiar a fost într-o vizită ciudată în România, în urma acestei vizite ciudate atât ministrul de Externe maghiar cât şi premierul maghiar au anunţat că au convenit mai multe lucruri cu partea românească, vorbind inclusiv de acorduri. Menţionez doar chestiunea legată de livrarea unei cantităţi de gaz de patru miliarde de metri cubi pe an, de linia de cale ferată rapidă Cluj-Budapesta, de mărirea numărului de puncte de trecere a frontierei".

În continuare, Mara Calista vă va prezenta Moţiunea pe care o vor depune săptămâna aceasta. De asemenea, domnul Marilen Pirtea va prezenta Moţiunea pe care o vor depune săptămâna viitoare şi domnul Raeţchi va prezenta ministrul care va fi chemat la Ora Guvernului.

Partidul Naţional Liberal, în cadrul Biroului Executiv, a votat şi a fost de acord cu textul Moţiunii Simple împotriva ministrului Muncii. Moţiunea va fi depusă astăzi şi se intitulează "Lia Olguţa Vasilescu, ministrul minciunii şi al injustiţiei sociale".

De asemenea va mai fi depusă o motiune şi impotriva ministrului Educaţiei, Liviu Pop.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb