PNL cere demisia lui Darius Vâlcov

V.D.
Politică / 3 septembrie 2018

Darius Vâlcov

Darius Vâlcov

PNL cere demisia lui Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, după ce acesta a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fişa medicală a unui protestatar, conform căreia ar avea tulburări de personalitate, numindu-l "sandilău". Postarea lui Vâlcov a dispărut la scurt timp, ulterior consilierul premierului scriind pe Facebook că aceasta i-a fost ştearsă şi ataşând mesajului un clip video care sugerează că #rezist şi Forumul Democrat al Germanilor din România sunt organizaţii naziste. În montaj apare şi o fotografie cu preşedintele Iohannis, pe care îl aseamănă cu Hitler. Protestatarul a cărei fişă medicală a fost făcută publică a anunţat că îl va da în judecată pe Vâlcov.

"Demisia lui Darius Vâlcov, adevăratul prim-ministru al lui Liviu Dragnea, care din poziţia de consilier de stat conduce guvernul României, este obligatorie! Publicarea fişei medicale a unei persoane private şi difuzarea unui videoclip cu acuzaţii naziste la adresa preşedintelui României şi a unor mişcări civice democratice sunt fapte extrem de grave care atentează la viaţa privată a unei persoane, la prestigiul instituţiei prezidenţiale şi la memoria victimelor Holocaustului", a transmis purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, scrie News.ro.

El spune că Darius Vâlcov şi-a arătat în acest fel dispreţul faţă de dreptul la viaţa privată şi sfidează memoria victimelor Holocaustului, "care nu pot accepta folosirea în acest fel, fără scrupule, a simbolurilor naziste".

Ionel Dancă atrage atenţia că publicarea fişei medicale a unei persoane, indiferent cine este, este un fapt reprobabil şi o infracţiune.

"Din păcate, folosirea abuzivă a informaţiilor cu caracter personal de către Darius Vâlcov demonstrează încă o dată că PSD, la comanda lui Liviu Dragnea, a transformat ministerele de forţă şi cancelaria prim-ministrului în instrumente de poliţie politică împotriva opozanţilor lor. S-ar putea chiar ca demisia lui Darius Vâlcov să fie prea puţin pentru aceste fapte abominabile. Cred că acest condamnat penal în primă instanţă la 8 ani de închisoare cu executare trebuie să răspundă din nou în faţa justiţiei", a mai spus Ionel Dancă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Acest sinistru Valcov lipsit de logica si de orice cunostinte economice!

    Ne face de ras in fata investitorilor straini! 

    1. Nebunul are voie sa faca acte nebunesti ,dar tu nu ai voie sa spui despre el ca e nebun ! Curat discriminare pozitiva ,ca e modern si se poarta.Primiti toata lehamitea mea !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb