PNL ia în calcul să înfiinţeze o comisie parlamentară de anchetă în cazul Hayssam

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 17 noiembrie 2009

George Scutaru: "Parlamentarii trebuie să decidă constituirea unei comisii de anchetă pentru a elucida detaliile cazului Omar Hayssam"

George Scutaru: "Parlamentarii trebuie să decidă constituirea unei comisii de anchetă pentru a elucida detaliile cazului Omar Hayssam"

Vicepreşedintele Comisi-ei de Apărare din Camera Deputaţilor, liberalul George Scutaru, a declarat, ieri, că parlamentarii vor lua în discuţie, până la sfârşitul anului, să înfiinţeze o comisie parlamentară de anchetă în cazul Omar Hayssam.

Potrivit NewIn, George Scutaru a explicat: "Parlamentarii trebuie să decidă constituirea unei comisii de anchetă pentru a elucida detaliile Omar Hayssam. Personal, voi propune grupului parlamentar al PNL discutarea necesităţii înfiinţării unei comisii de anchetă. Această comisie de anchetă ar trebui înfiinţată cât mai repede, până la sfârşitul anului, pentru ca începând cu anul viitor să poată fi demarate audierile".

Un prim pas în acest sens ar fi, conform sursei citate, audierea consilierului prezidenţial Constantin Degeratu în cadrul Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor.

George Scutaru a declarat: "În opinia mea, audierea lui Degeratu trebuie să fie primul pas pentru o anchetă pe care Parlamentul trebuie să aibă curajul să şi-o asume. Traian Băsescu ar trebui ca după noile acuzaţii formulate de procurorul Nastasiu să dis-pună venirea generalului Degeratu în faţa Comisiei de Apărare. Dacă nu o va face, Băsescu ascunde adevărul, iar afirmaţiile sale potrivit cărora va desecretiza dosarul după alegeri este un act gratuit de bravură şi o minciună".

Scutaru: Băsescu să răspundă acuzaţiilor lui Nastasiu

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, mai consideră că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să iasă public şi să dea o replică la acuzaţiile fostului procuror DIICOT, Ciprian Nastasiu în legătură cu cazul Hayssam.

Deputatul liberal a precizat: "Băsescu spune că după ce va fi ales preşedinte va face demersuri pentru desecretizarea dosarului Hayssam. El ar trebui să dea, însă, astăzi, un răspuns la acuzaţiile pe care le-a formulat Ciprian Nastasiu".

Liberalul a mai opinat că pre-şedintele Traian Băsescu ar trebui să explice şi legătura unor politicieni apropiaţi, precum Elena Udrea sau Theodor Stolojan, cu cercuri financiare ruse interesate de influenţarea unor decizii de ordin politic şi economic în domeniul privatizărilor strategice din energie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb