PNŢCD se pronunţă pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 26 martie 2007

Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu, deputat independent, prim-vicepreşedintele PNŢCD, a afirmat duminică, că formaţiunea politică pe care o reprezintă se pronunţă pentru sus­pendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Am fost audiat de Comisia de anchetă a Parlamentului pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi sunt profund nemulţumit de raportul comisiei. Deşi în cea mai mare parte acuzele sunt justificate, comisia a evitat să introducă chestiunea Fundaţiei Gojdu şi a Catedralei . Traian Băsescu a fost solicitat de clerul Bisericii Catolice, de Suveranul Pontif şi nu în ultimul rând de zeci de mii de credincioşi să medieze conflictul între Biserică şi statul român. Din păcate, preşedintele României a refuzat acest lucru. De aceea votul meu pe care îl voi da în Parlament va fi unul de conştiinţă şi nu unul de asociere cu PSD sau PRM", a declarat Pavelescu, citat de Rompres.

Deputatul independent a făcut publice cu această ocazie şi "reacţiile" liderilor europeni faţă de oficialii români prezenţi, la Berlin, la reuniunea PPE, prilejuită de împlinirea a 50 de ani de la constituirea Uniunii Europene.

"Traian Băsescu a fost primit cu mare răceală la Berlin. A fost invitat, dar nu i s-a dat cuvântul. Acesta este un avertisment clar al Uniunii Europene că preşedintele României nu este dezirabil în mediile europene. Preşedintele culege astăzi roadele politicii sale neeuropene din ultimii doi ani şi jumătate", a precizat Pavelescu. PNŢCD a fost reprezentat la reuniunea PPE de preşedintele partidului, Marian Petre Miluţ, şi de primii doi candidaţi pe lista pentru alegerile europarlamentare, Alexandru Herlea şi Radu Munteanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb