Poiana Braşov - pe primul loc la capitolul staţiuni montane şi în 2020

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 12 decembrie 2019

Poiana Braşov - pe primul loc la capitolul staţiuni montane şi în 2020

Poiana Braşov rămâne şi în 2020 destinaţia numărul unu la capitolul staţiuni montane, transmit reprezentanţii ANA Hotels. Carmina Gal, director ANA Hotels Poiana Braşov, menţionează: "Poiana Braşov este unică, este locul care te încarcă cu multă energie pozitivă. Poiana este locul care te cucereşte de fiecare dată şi de care nu te mai saturi. Fie că eşti schior începător, fie că vrei să îţi îmbunătăţeşti stilul sau, pur şi simplu, vrei să practici ski/snowbord extrem, Poiana Braşov este destinaţia ideală pentru escapadele tale de iarnă.

Domeniul schiabil îţi oferă 7 pârtii moderne cu diferite grade de dificultate: tot ceea ce îţi rămâne este să alegi varianta care şi se potriveşte. Dacă nu ai curaj să porneşti de unul singur pe pârtii, monitorii şcolii de ski/snowboard ANA te aşteaptă cu drag, gata în orice moment să îţi acorde suportul în startul aventurii tale de iarnă. La şcoala de ski/snowboard ANA, găseşti peste 140 de instructori calificaţi, iar tradiţia şi profesionalismul de peste 40 de ani a contribuit la recunoaşterea calităţii de către prestigioase agenţii de turism din Marea Britanie.

Mai mult de atât, Poiana Braşov oferă turiştilor multe activităţi tentante, precum patinoar, pârtii de săniuş, zone de echitaţie şi diferite zone de relaxare/spa".

Staţiunea aflată între masivele montane Postăvaru, Piatra Craiului, Bucegi şi Piatra Mare face parte dintr-un top al celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est, mai arată sursele citate.

Aceştia subliniază că o zi de ski în Poiană costă 150 de lei, echipamentul putând fi închiriat la preţuri cuprinse 50 şi 100 de lei, iar o lecţie privată de placă sau ski costă 120 de lei pe oră.

Pachetele de cazare sunt gândite atât pentru familii, cât şi pentru îndrăgostiţii de munte. La ANA Hotels, o "Escapadă de iarnă" costă de la 178 de euro/pers şi presupune două zile de ski fără limite, cazare la hotel de 4 stele, ski pass nelimitat, acces la SPA şi masă. Există şi pachetul "Schi în doi", care presupune cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele pentru două persoane, echipament complet de ski, curs privat de ski, acces la SPA şi ski pass nelimitat pentru trei zile.

Conform sursei citate, 62% dintre români îşi petrec vacanţa de iarnă în ţară, peste 2 milioane dintre aceştia alegând staţiunile de munte, 195.000 preferând Braşov şi Poiana Braşov. Oferta de cazare din zonă cuprinde peste 1600 de hoteluri şi unităţi de cazare. Dintre acestea, trei aparţin ANA Hotels şi pun la dispoziţia turiştilor 224 de locuri de cazare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb