Pol de afaceri imobiliare est-europene la târgul tIMOn din septembrie la Bucureşti

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 8 august 2008

Echipa tIMOn, principalul organizator de târguri imobiliare din România, a semnat un parteneriat strategic de durată cu GTC România

Târgul tIMOn, care va avea loc la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în perioada 18-21 septembrie, va cuprinde, în premieră, nu numai segmentul rezidenţial, ci şi segmentele de spaţii de birouri, comerciale şi terenuri, adresându-se astfel întregii pieţe imobiliare. Însă cea mai importantă provocare a acestei ediţii constă în constituirea unui pol de afaceri imobiliare est-europene prin participarea administraţiilor locale sau naţionale din şase ţări din această zonă, anunţă un comunicat remis redacţiei.

Echipa tIMOn, principalul organizator de târguri imobiliare din România, a semnat un parteneriat strategic de durată cu GTC România, dezvoltatorul anului 2007 în România. Începând cu această toamnă, GTC România va participa doar la tIMOn, Târgul Imobiliar Naţional, se mai spune în comunicat.

GTC România este o subsidiară a Global Trade Centre S.A., care activează pe piaţa imobiliară central şi est-europeană din 1994. În nouă ţări din această zonă, GTC a devenit unul din principalii dezvoltatori de proiecte imobiliare rezidenţiale, de spaţii comerciale şi de birouri.

La noi, compania dezvoltă, la ora actuală, opt proiecte majore, în Bucureşti. Proiectele Felicity, Green Dream, Rose Garden şi Jasmine Park se adresează segmentului rezidenţial, în timp ce America House, Aurora Business Park şi City Gate sunt consacrate spaţiilor de birouri. Proiectele GTC vizează şi spaţiile comerciale, în derulare fiind Galleria Bucharest şi Regional Shopping Centers.

În 2007, tIMOn a acoperit peste 50% din piaţa de târguri şi expoziţii imobiliare din Bucureşti, organizând trei ediţii în primăvară şi alte trei în toamnă. Dincolo de numărul mare de târguri organizate în Bucureşti şi în ţară, târgurile tIMOn se remarcă prin impactul deosebit pe care îl au în piaţă, impact care explică şi recentul parteneriat strategic. Astfel, în iunie, la cea de-a doua ediţie a târgului tIMOn de la Constanţa, Westhouse a vândut 25% din apartamentele proiectului Central Apartments. Westhouse este un important dezvoltator imobiliar care se bazează pe profesionişti din Norvegia, Marea Britanie şi România, cu 20 de ani de experienţă şi care deţine o concentrare strategică de terenuri în regiunea Constanţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb