POLICOLOR/ ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI, Vânzările consolidate de lacuri şi vopsele urcă cu 10%

Adina Lateş
Companii #Construcţii / 26 noiembrie 2015

Vânzările consolidate de lacuri şi vopsele urcă cu 10%

În primele nouă luni ale anului, vânzările de lacuri şi vopsele ale grupului Policoor - Orgachim s-au apreciat cu aproape 10%, comparativ cu acelaşi interval al anului trecut, se arată în raportul financiar al unuia dintre acţionarii Policolor, fondul de investiţii RC2.

Aprecierea vânzărilor companiei depăşeşte creşterea generală a pieţei de lacuri şi vopsele, estimată la 5% pentru anul în curs.

"Performanţa comercială are la bază restructurarea portofoliului de produse, lansarea de noi lacuri şi vopsele în piaţă şi adaptarea strategiei de distribuţie", precizează un comunicat al companiei.

Grupul Policolor - Orgachim a înregistrat în intervalul menţionat afaceri totale de 47,3 milioane de euro, incluzând vânzările de lacuri şi vopsele, răşini şi produse chimice produse în fabricile din România şi Bulgaria. Pentru întregul an grupul ţinteşte afaceri consolidate de 65,5 milioane de euro.

În prima parte a anului, în România, Policolor şi-a extins portofoliul de vopsele lavabile, tencuieli şi produse decorative, a extins gama Deko Professional, care include produse destinate profesioniştilor din domeniul construcţiilor dar şi pe cea de produse a Policolor Automotive, destinată industriei auto.

"2015 are o semnificaţie deosebită. Aniversăm 50 de ani de activitate susţinută în România, aşa încât consolidarea poziţiei noastre în piaţă prin lansarea de produse inovative sau relansarea unor produse care au făcut istorie în industria noastră, cu o reţetă îmbunătăţită, a reprezentat unul dintre obiectivele din acest an", a spus Marius Văcăroiu, CEO-ul grupului Policolor -Orgachim.

Conform sursei citate, strategia de dezvoltare a presupus un program investiţional cu trei direcţii principale. Amintind de reţeaua de magazine proprii, compania a alocat în acest an, în medie, câte 30.000 de euro pentru fiecare magazin nou deschis.

"Urmând programul anual de lansare de noi produse, către departamentul de Cercetare & Dezvoltare au fost direcţionate fonduri de peste 1 milion de euro.

Cel mai mare proiect al grupului, noua fabrică ce va fi construită în vestul Bucureştiului, este în curs de execuţie", mai arată documentul amintit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb