Policolor inaugurează la Ploieşti al zecelea magazin din reţeaua proprie

Simona Grigorescu
Companii #Construcţii / 10 septembrie 2015

Policolor a inaugurat săptămâna aceasta primul show-room în municipiul Ploieşti, ajungând astfel la o reţea de zece magazine în cele mai importante centre comerciale şi de afaceri din România, după o nouă investiţie de aproximativ 100.000 de euro, informează un comunicat de presă al companiei transmis redacţiei.

Policolor, unul din producătorii români de pe piaţa de lacuri şi vopsele, aniversează 50 de ani şi continuă investiţiile în reţeaua proprie de retail unde clienţii pot beneficia atât de game variate de vopsele, emailuri, sisteme de tratare şi protecţie a lemnului, pardoseli, tencuieli decorative sau vopsele pentru maşini, cât şi de consultanţă gratuită în alegerea soluţiilor pentru amenajarea interioară şi exterioară a locuinţelor.

Noul show-room, care este amplasat pe Bdul. Republicii, dispune de o suprafaţă de 150 mp şi este aliniat conceptului estetic şi funcţional pe care compania l-a implementat în toate show-room-urile din ţară, "oferind astfel clienţilor produse şi servicii de înaltă calitate într-un mediu plăcut şi agreabil", aşa cum menţionează comunicatul.

"Ploieşti a reprezentat întotdeauna un obiectiv pentru Policolor. De aceea, decizia de a ne consolida prezenţa în piaţă prin deschiderea unui magazin propriu aici, a venit firesc. Vrem să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi suntem convinşi că, dincolo de raportul calitate-preţ care contează la achiziţia unui produs sau serviciu, la fel de important este şi ajutorul dat pentru alegerea celei mai bune variante de achiziţie. Mai mult, clienţii magazinului Policolor vor avea şi avantajul unor facilităţi precum plata în rate, transport gratuit, programe de fidelizare sau asistentă tehnică pe perioada implementării proiectului", a declarat Alexandra Rusu, director de marketing Policolor Arhitectural.

Oferta show-room-ului include vopsele lavabile, emailuri, tencuieli şi solutii pentru protejarea si decorarea lemnului din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom, sisteme de termoizolaţie şi produse dedicate profesioniştilor marca DEKO Professional, vopsele auto marca Policolor Automotive, iar ofertele promoţionale şi de discount vor fi identice cu cele la nivel de companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb