Policolor SA îşi va reloca birourile în AFI Tech Park 1

S.B.
Companii / 22 mai 2021

Policolor SA îşi va reloca birourile în AFI Tech Park 1

AFI Tech Park 1 anunţă un nou chiriaş în campusul său de clădiri de birouri Clasa A. Compania Policolor SA îşi va reloca birourile pe o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 1,100 mp în AFI Tech Park 1 şi va funcţiona în noul spaţiu începând cu luna septembrie 2021, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Tranzacţia a fost intermediată de către Lucian Opriş - Associate Director - Colliers International Romania.

AFI TECH PARK 1 este prima fază a campusului de birouri AFI Tech Park Clasa A, dezvoltat de AFI Europe în România şi cuprinde 70.000 mp spatii de birouri. Proiectul va cuprinde 3 clădiri de birouri care vor oferi chiriaşilor diverse opţiuni de extindere. AFI Tech Park 1 a fost livrat în 2018, oferind 22.000 mp de birouri clasa A, distribuiti eficient pe parter si 8 etaje curente, deservite de 2 niveluri de parcare subterană şi atriumuri moderne, cu balcoane. A doua fază a proiectului este acum în curs de dezvoltare şi urmează să fie livrată în T3 2022.

"Ne bucurăm să avem Policolor SA alături de noi, ca si chirias în AFI Tech Park. Această tranzacţie dovedeşte, încă o dată, că suntem responsabili faţă de chiriaşii noştri oferindu-le proiecte de calitate, siguranţă şi un mediu de lucru modern la cele mai înalte standarde tehnice, precum şi posibilitatea de a-şi extinde business-urile în cadrul campusului nostru de birouri.

Chiriaşii noştri beneficiază de un mediu de lucru sigur datorită noului sistem de purificare a aerului Global Plasma Solution (GPS) instalat în toate proiectele AFI Europe Romania, eficient în protejarea împotriva Covid-19 si a altor viruşi, incurajand astfel procesul de reintoarcere la birou a chiriaşilor noştri. AFI Tech Park oferă o combinaţie de caracteristici tehnologice high-end, zone verzi şi atriumuri moderne, similar cu toate proiectele AFI, precum şi un program unic de loialitate care oferă reduceri şi oferte speciale membrilor săi - AFI Club Fidelity şi un autobuz dedicat exclusiv chiriasilor care face legatura directa cu statia de metrou Unirii", a declarat Emma Toma, Head of Office Division - AFI Europe Romania.

"Ideea de relocare a birourilor Policolor SA a aparut inca din perioada finalizarii noului nostru complex de productie si depozitare, situate in sectorul 6 al Capitalei, la distanta considerabila de spatiul de birouri din sectorul 3.

Legatura mai buna cu fabrica, timpii de deplasare si legaturile multiple de transport public pentru angajati au constitut argumente la fel de puternice ca si cel al calitatii spatiului de birouri in care departamentele de Sales, Marketing, HR, Administrativ, Financiar isi vor derula activitatea.

Odata cu noile masuri sanitare, compania si-a propus sa identifice acele birouri care sa ofere angajatilor siguranta, confort si conditii si mai bune de lucru in birouri. AFI Tech Park a intrunit toate aceste conditii si s-a dovedit un partener real, cu o propunere bine adaptata noilor cerinte de munca in echipa.

Cu siguranta si Policolor isi va pune amprenta personala pe spatiile ocupate, iar din septembrie anul acesta birourile noastre vor vorbi aceeasi limba cu cea a produselor noastre: culoare, energie buna si usurinta in folosire" a declarat Irina Mandoiu, CEO Policolor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb