POLIŢIA DE FRONTIERĂ:  60 de cetăţeni străini au fost depistaţi ascunşi printre mărfurile din camioane

F.D.
Miscellanea / 16 august 2022

60 de cetăţeni străini au fost depistaţi ascunşi printre mărfurile din camioane

În urma unor acţiuni derulate la graniţa cu Ungaria, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat ascunşi în trei automarfare încărcate cu diverse bunuri, 60 de cetăţeni din Turcia, Siria, Bangladesh şi Somalia, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cel mai mare grup, format din 40 de cetăţeni străini, a fost depistat în cursul acestei nopţi, într-un TIR încărcat cu profile din aluminiu.

"În data de 16.08.2022, ora 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în Polonia. Conform documentelor de însoţire a mărfii, bărbatul transporta profile din aluminiu din Turcia pentru o societate din Polonia", se precizează în comunicat.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al autovehiculului, în urma căruia, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperiţi ascunşi 40 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni Turcia şi Siria, ce intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen.

Alte două cazuri similare s-au înregistrat tot la PTF Nădlac II, tot în ultimele 24 de ore. La intervale diferite de timp, poliţiştii de frontieră au depistat, în total, alţi 20 de cetăţeni străini, ascunşi şi ei în două ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia şi Polonia, conduse de doi cetăţeni turci.

Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, componente din aluminiu şi veselă de unică folosinţă, pentru societăţi din Polonia şi Germania.

La verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele depistate ascunse sunt cetăţeni din Bangladesh şi Somalia şi intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Va dati seama ce trafic se face prin vami? Daca intr-un transport erau 40 de imigranti?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb