Poliţiştii de la transporturi au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale

D.R.
Miscellanea / 15 iulie 2023

Poliţiştii de la transporturi au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale

Poliţiştii de la transporturi au retras 10 certificate de înmatriculare, au reţinut 18 permise de conducere şi au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 168.340 de lei, în urma unor acţiuni care au avut loc în ultima săptămână pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, informează Agerpres.

Potrivit IGPR, în perioada 7 - 13 iulie, poliţiştii de la transporturi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, au acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în staţii de cale ferată, trenuri de călători, porturi şi aeroporturi.

De asemenea, pentru combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional, au fost desfăşurate activităţi pentru prevenirea furturilor de la călători şi combaterea faptelor der violenţă, combaterea călătoriei frauduloase, prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată, prevenirea furturilor de infrastructura feroviară şi din vagoanele de marfă.

Totodată, au fost desfăşurate şi acţiuni care au vizat verificarea respectării legislaţiei privind transportul de persoane în regim de taxi şi rent-a-car, depistarea transporturilor ilegale de material lemnos şi prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.Astfel, au fost legitimate 2.283 de persoane, fiind controlate 534 de autovehicule. Au fost efectuate patrule în 217 staţii şi triaje, dar şi în 1.012 trenuri de călători.

Poliţiştii au efectuat verificări la 47 de nave şi ambarcaţiuni, au constatat 59 de infracţiuni şi au cercetat 57 de persoane.Au fost depistate 4 persoane urmărite, au fost verificate 11 obiective de pază şi 28 de permise de pescuit. Poliţiştii de la transporturi au retras 10 certificate de înmatriculare, au reţinut 18 permise de conducere şi au aplicat 505 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 168.340 de lei, precizează IGPR.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb