Poliţiţia de frontieră a depistat o semiremorcă încărcată cu calorifere furate din Franţa

Andrei Stan
Miscellanea / 12 august 2017

Semiremorcă încărcată cu calorifere furate (Sursa foto: Poliţia de Frontieră)

Semiremorcă încărcată cu calorifere furate (Sursa foto: Poliţia de Frontieră)

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere Vărşand au depistat o semiremorcă încărcată cu calorifere ceramice, condusă de un cetăţean român, căutată de autorităţile din Franţa. De asemenea, poliţiştii au stabilit că încărcătura automarfarului, în valoare de 92.000 de euro, a fost declarată furată din Franţa şi au indisponibilizat-o până la finalizarea cercetărilor, informează un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Sursa citată precizează: "În data de 11.08.2017, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Marian M., în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Argeş, conducând un automarfar înmatriculat în România, care tracta o semiremorcă înmatriculată în Franţa. Bărbatul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, calorifere din Franţa pentru o societate comercială din Bulgaria. La controlul de frontieră şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză certificatul de înmatriculare emis de autorităţile române, iar pentru semiremorcă nu a prezentat niciun document motivând că nu le are asupra sa. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că semiremorca figurează ca «vehicul furat», alertă introdusă de autorităţile din Franţa, marfa transportată fiind, de asemenea, declarată furată".

Poliţia menţionează că şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că semiremorca încărcată cu calorifere ceramice este căutată de autorităţile din Franţa. Bărbatul a mai relatat că este şofer de TIR în Spania, iar pe drumul spre România a oprit într-o parcare din Franţa, unde a fost rugat de un cetăţean bulgar să transporte semiremorca şi bunurile în Bulgaria contra sumei de 2.500 euro, deoarece vehiculul lui se defectase.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat semiremorca şi încărcătura (704 calorifere ceramice) până la finalizarea cercetărilor. Bunurile sunt în valoare totală de 102.000 euro, iar în cauză s-au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb