PONTA:  "Gorghiu mai avea vreo 11 contracte cu BTT, nu doar cu AVAS"

Adina Lateş
Politică / 6 octombrie 2015

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la B1tv, că Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a avut "cele mai multe contracte cu statul", precizând, între altele, 11 contracte de asistenţă juridică încheiate cu BTT, transmit surse din presă.

"Nu am înţeles de ce doamna Gorghiu a ales să vorbească taman despre contracte cu statul, că eu nu am avut niciun contract cu statul. Doamna Gorghiu are o mulţime, îi tot descopăr în fiecare zi. Mai descopăr noi contracte cu statul. A avut şi cu alte instituţii de stat: cu AVAS-ul, cu BTT-ul ... are o mulţime. (...) Au venit oamenii şi mi-au spus", a adăugat premierul, menţionând că ştie de "vreo 11 contracte" cu BTT.

Ponta a comparat-o pe Alina Gorghiu cu liberala Mona Muscă, retrasă din politică după decizia CNSAS de colaborator al fostei Securităţi.

"La un moment dat o asemuiam pe doamna Gorghiu cu doamna Udrea şi după aia mi-am dat seama că nu e aşa. Totuşi, doamna Udrea făcea ştiri ... Acum o asemuiesc cu doamna Mona Muscă. Ştiţi că doamna Mona Muscă a fost cea care lupta cu securiştii ... şi în final s-a dovedit ... n-am dovedit eu ... Doamna Gorghiu lupta atât de tare cu contractele tocmai pentru că era cea care avea cele mai multe contracte. (...) La toate selecţiile de oferte era doamna Gorghiu cu domnul Şova. De obicei câştiga doamna Gorghiu", a explicat premierul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Un prim-ministru, un om serios, un om responsabil ca un domn prim-ministru, ar trebui sa ne spuna cine i-a comunicat, care sunt contractele, iar daca ele sunt contra legii, atunci reprezentantii legii sa mearga in instanta, asa cum a patin si dansul, nu? Mie mi se pare normal... Iar daca n-o face, atunci sa-i fie rusine acelui prim-ministru, care ar trebui sa mearga in emisiunile de dupa 12 noaptea, alaturi de "asistente" si alte nulitati, sa-i vada lumea aceea pe care ei vor sa-i determine sa votez in favoarea lor. Iar pentru noi o sa fie un spectacol sublim, vom fi multumiti, si cei tineri si cei mai varstnici. Dar sa fie si dl.prim-ministru mai serios, sa dea niste nume, niste date, ca doar el a patit-o deja, sa se razbune in mod responsabil, sa ne simtim si noi bine...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb