PONTA: "Programul PNL pare plagiat după programul PSD, domnul Orban o să asfalteze Calea Lactee"

J.P.
Politică / 23 noiembrie 2020

"Programul PNL pare plagiat după programul PSD, domnul Orban o să asfalteze Calea Lactee"

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a participat duminică seară la o emisiune electorală la postul România TV. Acesta a spus că Guvernul nu face mai multe teste pentru a ţine numărul cazurilor noi descoperite zilnic pe un platou de 10.000 de infectări, care ar fi fost indicat de preşedintele Klaus Iohannis, relatează G4media.

Motivul, potrivit acestuia, este acela ca Guvernului Orban să nu i se poată imputa proasta gestionare a crizei sanitare.

Totodată Ponta a prins o minge ridicată la fileu de moderatorul emisiunii, care l-a întrebat dacă se poate vorbi despre o "mare resetare a lumii" în contextul epidemiei de coronavirus şi a răspuns afirmativ.

"Este un plan diabolic?" a dublat întrebarea moderatorul emisiunii. "Ca toate planurile, fără să fim consultaţi, da, toate sunt diabolice. Am suficientă experienţă de viaţă încât să spun că ştiu cum putem să facem să fie bine României, indiferent de ce planuri au alţii. România poate să iasă cu bine din asta" răspuns Victor Ponta.

De asemenea, candidatul Pro România a spus că autorităţile nu cresc numărul de teste realizate în România, pentru a nu creşt şi numărul de infectări descoperite şi a arăta că gestionează bine epidemia, cel puţin până la alegeri.

"Dacă testezi mai mult, la început ai mai multe cazuri. Dacă a zis preşedintele, gata, Covidul e disciplinat şi rămâne la 10.000. Dacă faci mai multe teste, o să avem... nu ştiu, 25.000 şi pe 6 decembrie nu mai poţi să ieşi să zici că Guvernul a gestionat foarte bine... că lumea zice băăă, aşa bine aţi gestionat că am sărit la 25.000. Dar dacă ai 25.000 acum, înseamnă că sunt 15.000 care nu au simptome, nu simt nimic, dar care se plimbă, merg liniştiţi şi dau şi celor din familie, dau celor cu care intră în contact şi atunci de la ăştia 15.000 se fac 100.000 şi tot aşa. Asta încearcă. Testezi mai mult, după care izolezi" a spus Ponta.

Victor Ponta a adăugat că nu a existat până acum nici o dezbatere între principalii candidaţi la postul de prim-ministru şi că "nu s-a dorit să existe o campanie electorală".

"Asta s-a şi dorit, să nu fie o campanie şi să nu fie dezbateri. Ce ţară suntem, dacă ultima dezbatere din România a fost în 2014? Ponta cu Iohannis în 2014. Noi de 6 ani nu avem nici o dezbatere între candidaţi. Ei, eu cred că nu e campanie şi cred că nu sunt alegeri.

"Eu sper ca oamenii să vină şi îi rog pe votanţii Pro România să vină la vot şi să schimbăm acest guvern cu unul mai bun, care are soluţii. Un guvern care să spună: ne apucăm de programul naţional de testare. Deschidem şcolile! Dacă nu vin oamenii la vot, sau dacă vin şi zic... domle n-avem ce să facem, a zis domnul Iohannis să votăm cu PNL, votăm cu PNL, de pe 7 suntem în lock down. Dar nu doar asta e cea mai mare problemă. Problema e că... de la anul ne întoarcem la 2010: taxe mărite, salarii, pensii... Eu am văzut programul PNL care pare plagiat din programul PSD. Se fac mii de kilometri, se dau bani... domle, ziceţi-ne şi nouă. De unde, că îi votez şi eu. O să asfalteze domnul Orban, Calea Lactee" a adăugat Ponta.

Victor Ponta deschide lista de candidaţi ai Pro România pentru Camera Deputaţilor.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dl. Ponta zice că are suficientă experiență de viață ca să aducă raiul pe pământ în România și mai ales se pricepe la toate. Ce păcat că atunci când a avut ocazia să-și pună în valoare potențele a demonstrat contrariul. Nu înțeleg de ce ține morțiș acum sa facă bine poporului,iar atunci când a fost prim-ministru a întors spatele ca un laș acestui popor, fugind noaptea de răspundere...

    In sanatatea coanei Daciana, ca e dama buna...

    "se dau bani... domle, ziceţi-ne şi nouă. De unde, că îi votez şi eu." Tonta

    gura tăntălăului recunoaste ca asa au făcut ei speculă cu voturi contra bani si si-au "negociat" locurile? 

    daca nu stie "de unde" vin banii ne-a convins de competentele lui dobandite ca "prim ministru" cu aspiratii de presedinte de orice "pică" sau "se bagă" la "vanzare" ..pardon ..votare.

    cu singura diferenta ca psd nu faca un metru de autostrda daca nu iese spaga de asta au facut asa multi celalti multuminduse cu saga mai putina dar constuind mai mult

    Pai, nea' Mickey Mouse, Sica insusi este "un plagiat" de slaba calitate al lui Petrov!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb