PONTA: "Referendumul pe tema redefinirii familiei este o formă de populism ieftin"

A.C.
Politică / 4 septembrie 2017

Victor Ponta

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta afirmă că referendumul de modificare a Constituţiei pe tema redefinirii familiei ca fiind formată dintre un bărbat şi o femeie, pe care social-democraţii vor să îl organizeze în această toamnă, este "o formă de populism ieftin" şi nu rezolvă niciuna dintre problemele pe care le are ţara noastră, potrivit unor surse din presă.

Ponta a menţionat, pentru RFI: "Nu cred că asta era problema României. Cred că e o majoritate covârşitoare care e pentru familie tradiţională, dar nu mi s-a părut că din cauza asta nu se pot face autostrăzi sau nu se pot face şcoli sau nu avem noi bani la buget. Subiecte false, populiste, care merg mână în mână cu ideea unei prese care e destul de limitată la chestiunile astea populiste, dar care pe termen mediu şi lung nu ne aduc niciun beneficiu. Dimpotrivă, ne aduc doar probleme pe care nu trebuia să le avem".

Conform sursei, fostul lider al PSD consideră că politicienii nu sunt cei mai în măsură să dea lecţii de moralitate poporului român.

Ponta a adăugat: "Este o formă doar de populism ieftin. Vă întreb: este în acest moment în România o problemă pe această temă? Se întâmplau zi de zi căsătorii între persoane de acelaşi sex şi simte nevoia domnul Dragnea să ia măsuri? Plus că acum vin din interiorul politicii, din păcate, şi al conducerii PSD. Nu cred, nici Liviu Dragnea, nici alţii, nici eu nu suntem cei care să dăm lecţii de moralitate poporului român. Ştiţi cum se spune: uită-te întâi în ochiul tău şi după aceea în al altora. Dar e un subiect care nu ne rezolvă niciuna dintre probleme, ne creează aşa o impresie falsă şi de a doua zi, după referendum, o să fie mai mulţi bani de salarii şi pensii? Nu cred".

Potrivit sursei citate, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunţat sâmbătă, la Mamaia, că există intenţia ca în această toamnă să fie organizat referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei.

Legea referendumului se află printre priorităţile legislative ale parlamentarilor social-democraţi, se mai arată în sursă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. daca taceai, nu afla lumea cat esti de prost!!

    Referendumul este cerut de români prin semnăturile adunate şi este mai mult decât necesar! Votăm la Referendum pentru înlocuirea formulării articolului 48, alin. 1 din Constituţie “căsătoria între soţi” cu formularea “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie.” În acest fel apărăm familia şi ne opunem cu fermitate legalizării „căsătoriilor” şi parteneriatelor civile între persoane de acelaşi sex! Aceste legalizări le-ar da şi dreptul adopţiilor de copii! Nu putem să distrugem familia şi naţiunea în numele unei "toleranţe" greşit înţelese şi distructive! Avem datoria să apărăm familia, viaţa şi normalitatea! Acestea nu se negociază! Familia se întemeiază numai pe adevărata căsătorie: între un bărbat şi o femeie! Sunt multe alte ţări europene care s-au opus cu fermitate legalizării anormalităţii.

    Nu se poate face niciun compromis pentru a fi de acord cu alte forme indiferent cum s-ar numi, "uniune", "parteneriat", nici măcar dacă am şti că se opresc la asta. Cu atât mai mult că ştim din experienţa altor ţări că, odată ce câştigă asta, nu se opresc doar la "uniune" sau "parteneriat", ci vor tot mai multe lucruri nefireşti: vor legalizarea "căsătoriilor" homosexuale, adopţii de copii, implementarea programului gender în grădiniţe şi şcoli, prin care vor să-i prelucreze în mod disimulat pe copii de mici pentru a-i transforma în homosexuali. De exemplu, tinerii din Suedia vor legalizarea relaţiilor sexuale cu animale (în Canada s-au legalizat de anul trecut relaţiile sexuale cu animale), vor legalizarea incestului şi a necrofiliei (relaţii sexuale cu cadavre) şi multe alte aberaţii. Deci trebuie să punem piciorul în prag de la început şi să nu le deschidem nicio portiţă legală, pentru că printr-o mică portiţă s-ar deschide un fel de "cutie a Pandorei" şi vor vrea tot mai multe aberaţii! România nu-i Sodoma! 

     

    Persoanele homosexuale au dreptul la viaţă, dreptul la muncă şi orice alt drept, dar nu au voie să atenteze la drepturile majorităţii! Dacă vor "căsătorii" homosexuale, suntem nevoiţi să ne opunem cu fermitate, pentru că acest lucru atentează la drepturile majorităţii, având ca scop, pe termen lung, distrugerea familiei. 

    Nu putem legaliza nefirescul, anormalitatea! Căsătoria nu poate fi decât între un bărbat şi o femeie, acest lucru este adevăr absolut, este revelat de Dumnezeu în Biblie şi este evident din însuşi faptul că suntem bărbaţi şi femei, nu fiinţe unisex, şi că numai prin unirea dintre bărbat şi femeie vin copii pe lume!  

    În acest sens, guvernatorul Texasului a spus: “Căsătoria a fost definită de Dumnezeu, niciun om un o poate schimba”: 

    Relaţiile homosexuale sunt nefireşti, constituie o devianţă sexuală dobândită, nu moştenită (inclusiv în dicţionare sunt definite ca devianţă sexuală) şi sunt păcate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb