Porsche pregăteşte deschiderea celui de-al doilea showroom în România, la Cluj

R.S.
Companii / 17 mai

Porsche pregăteşte deschiderea celui de-al doilea showroom în România, la Cluj

"Pentru marca Porsche, această investiţie de la Cluj este una strategică, în conformitate cu planurile noastre de dezvoltare şi sustenabilitate în România şi în regiune", spune Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto România. "Ca Importator Porsche în România, am împlinit anul trecut 25 de ani pe piaţa locală, Centrul Porsche Bucureşti a împlinit 10 ani, deţinem şi un service autorizat în Timişoara, astfel că am considerat oportun momentul deschiderii unui al doilea Centru Porsche în ţară, într-o zonă în care marca este foarte apreciată şi aşteptată de clienţii noştri. Noul spaţiu va conţine atât un showroom de prezentare, cât şi un nou atelier de service. Construită la cele mai înalte standarde, clădirea va fi una verde, durabilă, investiţia fiind aliniată la standardele noastre de reducere a emisiilor şi conservare a resurselor naturale, atât prin procesul de producţie şi prin hibridizarea şi electrificarea gamei de automobile, cât şi prin construirea unor showroom-uri eco-friendly", conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, construcţia noului spaţiu va fi demarată în acest an, imediat după primirea tuturor aprobărilor de construcţie necesare. Finalizarea construcţiei este planificată pentru anul 2025.

Noul Centrul Porsche Cluj va avea un showroom de prezentare de aprox. 600 mp şi un service autorizat Porsche, care va avea o suprafaţă de 870 mp. Spaţiul va beneficia de toate facilităţile moderne şi construcţia va fi realizată pe baza noii identităţi corporative a Porsche AG, la cele mai înalte standarde.

Personalul va fi acreditat Porsche, iar training-urile consilierilor de vânzări şi service vor fi efectuate la producător, respectând cele mai riguroase cerinţe. Personalul din service va beneficia de tot sprijinul, know-how-ul şi experienţa Centrului Porsche Bucureşti, care efectuează lucrări electrice cu grad mare de dificultate, fiind în acest moment un Hub HV important la nivel regional în Europa Centrală şi de Est, se menţionează în comunicat.

"Porsche are deja o prezenţă puternică în Cluj-Napoca prin MHP România şi Porsche Engineering, ambele companii fiind deţinute de către Porsche AG Stuttgart", spune Adrian Pascu, Director Executiv Importator Porsche. "În plus, noi suntem deja foarte vizibili în Cluj, prin implicarea noastră locală în turneul de tenis Transylvania Open încă de la prima ediţie, cu o tradiţie de 4 ani. Piaţa noastră creşte în Cluj, portofoliul nostru de clienţi din zonă devine din ce în ce mai mare, la fiecare road-tour în zonă observăm un interes crescut pentru modelele Porsche, astfel că această investiţie era foarte necesară şi solicitată. Aşa că ne bucuram să putem spune azi ferm: da, al doilea Centru Porsche din România va fi deschis la Cluj!"

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb