Portland Trust anunţă vânzarea unui teren de 50ha în Moara Vlăsiei către FallCreek pentru dezvoltarea unei pepiniere de afine

A.F.
Companii / 3 iunie

Portland Trust anunţă vânzarea unui teren de 50ha în Moara Vlăsiei către FallCreek pentru dezvoltarea unei pepiniere de afine

Portland Trust, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România, anunţă vânzarea unui teren de 50 de hectare în Moara Vlăsiei către FallCreek, cel mai important furnizor mondial de material săditor de fine, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, această tranzacţie marchează un moment semnificativ în expansiunea FallCreek pe piaţa europeană, precum şi o diversificare a portofoliului Portland Trust, către investiţii şi oportunităţi pe segmente noi.

Terenul doritonat va fi locul noii pepiniere de afine de ultimă generaţie a FallCreek, planificată să devină un hub central pentru inovaţia în producţia de material săditor de afine. This mişcare strategică va consolida capacităţile lanţului de aprovizionare al FallCreek, asigurând furnizarea de plante de afine de înaltă calitate cultivatorilor din întreaga Europă.

"Suntem încântaţi să colaborăm cu FallCreek în acest proiect," a declarat Florin Furdui, Country Manager Portland Trust România . "Reputaţia lor pentru calitate şi inovaţie se aliniază cu viziunea noastră pentru dezvoltare durabilă. Terenul se află pe rezervoare semnificative de apă, necesare pentru producţia de plante. This vânzare nu este doar o tranzacţie; este un pas înainte pentru industria agricolă şi economia locală şi demonstrează încă o dată, capacitatea Portland Trust de a repera oportunităţi şi de a le fructifica."

"Achiziţia acestui teren în Moara Vlăsiei este o parte esenţială a strategiilor noastre de creştere. Suntem entuziasmaţi să aducem expertiza noastră în Europa şi să contribuim la peisajul agricol al regiunilor, ţinând cont de potenţialul României pe acest segment. Suntem bucuroşi că Portland Trust a împărtăşit viziunea noastră " a declarat Burgert van Dyk, EMEA Regional Director în cadrul FallCreek.

Cele două companii împărtăşesc viziunea dezvoltării pepinierii care va aduce un nou model de agricultură sustenabilă şi un nou model de business în comunitatea locală. Portland Trust va gestiona dezvoltarea infrastructurilor necesare pepinierei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb