PR, MEDIA, ADVERTISING "BBC Worldwide" aduce pe piaţa autohtonă BBC PRIME

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 14 mai 2004

"BBC Worldwide" a lansat versiunea în limba română a canalului său internaţional de divertisment BBC Prime. Cu peste 2500 de ore de programe noi în fiecare an, BBC Prime oferă o combinaţie de programe - drame, comedii de mare succes, talk show-uri la care sunt invitate o mulţime de vedete, jocuri şi concursuri (ca de pildă originalul "Weakest Link" - Veriga slabă - cu Anne Robinson), muzică (Top Of The Pops), precum şi programe de învăţare a limbii engleze.

Wayne Dunsford, director of channels "BBC Worldwide", pe regiunea EMEIA, a declarat: "Traducerea programelor în limba locală aduce canalul BBC Prime mai aproape de telespectatorii din România. Exista deja pe piaţă cererea pentru un canal care să le poată garanta telespectatorilor programe de divertisment de calitate, iar noi putem satisface această cerere acum. Lansarea BBC Prime se încadrează foarte bine şi cu Festivalul UK_RO 2004, organizat de British Council România, care doreşte să promoveze cele mai bune tradiţii şi inovaţii ale celor două ţări, aducînd, de asemenea, în atenţia opinei publice priorităţile României pentru integrarea în Uniunea Europeană."

BBC Prime este deja disponibil în 90.000 de locuinţe din România, fiind distribuit de peste 30 de reţele prin cablu, între care: Tour Imex, Cable Vision Romania şi Minisat. În prezent, continuă negocierile pentru lărgirea ariei de distribuţie. Lansat în 1995, BBC PRIME este difuzat în Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, prin cablu şi satelit, ajungînd la peste 14 milioane de abonaţi din peste 100 de ţări şi teritorii.

Pe lîngă programele subtitrate în limba română, BBC PRIME transmite multe dintre programele sale cu subtitrare în următoarele limbi: ebraică, daneză, suedeză, norvegiană, cehă, maghiară şi poloneză. De asemenea, multe programe sînt disponibile cu subtitrarea în limba engleză.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb