Prahova a devenit al 7-lea judeţ în care s-a semnat Acordul de Parteneriat între organizaţiile patronale şi asociaţiile profesionale

V.D.
Miscellanea / 26 martie 2018

Prahova a devenit al 7-lea judeţ în care s-a semnat Acordul de Parteneriat între organizaţiile patronale şi asociaţiile profesionale

Sala de şedinţe a Prefecturii Prahova a găzduit azi, evenimentul semnării Acordului de Parteneriat între organizaţiile patronale şi asociaţiile profesionale din judeţul Prahova, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Evenimentul a început cu alocuţiunea de bun venit rostită de vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român (UNPR), Valeriu Stoicescu.

"Doresc să mulţumesc atât Prefecturii Prahova pentru faptul că a acceptat să găzduiască evenimentul organizat de UNPR, cât şi reprezentanţilor organizaţiilor patronale şi asociaţiilor profesionale care au avut deschiderea faţă de iniţiativa Uniunii Naţionale a Patronatului Român de a deveni semnatarii acestui Acord de parteneriat", a subliniat Valeriu Stoicescu.

,,Este încurajator pentru noi faptul că Prahova s-a alăturat celorlalte judeţe în care s-a desfăşurat o astfel de acţiune, fiind la 7-lea după Bihor, Cluj, Dolj, Timiş, Braşov şi Satu Mare. Acest lucru ne determină să continuăm demersul nostru şi în alte judeţe din România. În săptămânile următoare urmează să semnăm Acordul de parteneriat între organizaţiile patronale şi asociaţiile profesionale din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ şi Constanţa", a declarat preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, domnul Ioan LUCIAN, în discursul care a urmat.

În asentimentul preşedintelui Ioan LUCIAN au fost şi ceilalţi participanţi la eveniment. Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, domnul Aurelian GOGULESCU a apreciat iniţiativa Uniunii Naţionale a Patronatului Român ca fiind una lăudabilă, CCI Prahova, în calitate de semnatar al Acordului, angajându-se să fie foarte activă în toate demersurile ce se vor întreprinde.

Organizaţiile care şi-au dat acordul pentru semnarea parteneriatului au fost: Uniunea Naţională a Patronatului Român (UNPR), Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR-1903) filiala Prahova, Uniunea Naţională a Barourilor din România - Baroul Prahova, Patronatul Medicilor de Familie Prahova, Colegiul Consilierilor Juridici Prahova, Asociaţia Generală a Inginerilor Prahova şi Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova (CNIPMMR), se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb