Preşedintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, a fost exclus din PNL

Andrei Stan
Politică / 23 octombrie 2015

Copreşedintele PNL Cluj, Mihai Seplecan, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a fost exclus astăzi din partid, în urma unei decizii a Biroului Politic Judeţean (BPJ), care urmează să fie transmisă spre validare Comitetului Director Judeţean, transmit surse din presă.

Senatorul Marius Nicoară, copreşedintele al PNL Cluj, a declarat la finalul şedinţei BPJ că din 63 de voturi exprimate 59 au fost pentru excluderea lui Mihai Seplecan, iar patru voturi au fost nule.

"În şedinţa BPJ a PNL Cluj s-a discutat propunerea de sancţionare a lui Mihai Seplecan şi s-a decis excluderea din partid a acestuia. Din 63 de voturi exprimate, au fost 59 de voturi pentru excludere şi patru voturi nule. Decizia va fi înaintată, pentru validare, Comitetului Director Judeţean al PNL Cluj, care se va întruni în 6 noiembrie, după care, dacă va fi validată, va rămâne definitivă. Dacă rămâne definitivă, decizia va putea fi atacată de Mihai Seplecan în termen de zece zile la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL Cluj, iar dacă rămâne validată, va fi transmisă prefectului judeţului Cluj care va emite ordinul de destituire a lui Seplecan din funcţia de consilier judeţean, ceea ce înseamnă, automat, şi pierderea calităţii de preşedinte al CJ Cluj", a spus Nicoară.

Potrivit acestuia, toate procedurile privind schimbarea din funcţia de preşedinte al CJ Cluj a lui Mihai Seplecan ar putea fi finalizate la sfârşitul lunii noiembrie, acesta urmând să fie înlocuit de consilierul judeţean Marius Mânzat.

PNL i-a retras sprijinul politic lui Mihai Seplecan în 24 septembrie pentru disfuncţionalităţi în conducerea CJ Cluj, "neperformanţe şi probleme înregistrate la drumurile judeţene şi la aeroport".

Copreşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, declara atunci, la finalul unei şedinţe a BPJ al PNL Cluj, că Mihai Seplecan ar urma să fie înlocuit de către consilierul judeţean Marius Mânzat.

"Am discutat în cadrul BPJ al PNL Cluj aspecte legate de activitatea partidului şi a CJ Cluj. S-a aprobat în şedinţă retragerea sprijinului politic preşedintelui CJ Cluj, Mihai Seplecan, cu 59 de voturi pentru, 6 împotrivă şi o abţinere. A primit mandat de încredere consilierul judeţean Marius Mânzat ca să preia funcţia de preşedinte, iar Călin Tuluc pentru cea de vicepreşedinte în locul lui Horaţiu Cătărig, care a demisionat din funcţie. Motivele retragerii sprijinului politic au fost disfuncţionalităţi în conducerea CJ Cluj, neperformanţe, sunt probleme la drumuri, la aeroport, la care se adaugă o lipsă de comunicare a lui Seplecan cu partidul", spunea Nicoară, care a propus retragerea sprijinului politic pentru Seplecan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb