PRECIZARE

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 iulie 2011

Omul de afaceri Ioan Olaru, preşedintele Asociaţiei Pro Braşov, a solicitat, ieri, publicarea unor precizări cu privire la o afirmaţie din articolul "Roman SA speră la comenzi mai mari din partea americanilor la finele anului" referitoare la faptul că societatea este controlată de omul de afaceri Ioan Neculaie.

Olaru contestă dreptul de proprietate al lui Ioan Neculaie asupra companiei Roman SA. "După privatizarea controversată, aspect ce face obiectul dosarului penal nr. 10/P/2006 al D.N.A.- Serviciul Teritorial Braşov, Asociaţia Pro Braşov prin H.G. nr.24 din 15.01.2004 a devenit acţionar majoritar cu 80% cotă de participare la capitalul social al S.C. Pro Roman S.A. Braşov, societate de adminisirare a Parcului Industrial Roman Braşov, iar S.C. Pro Roman S.A. Braşov la rândul său este acţionar majoritar la S.C. Roman S.A. Braşov şi la cele zece filile ale aces-teia. Nu este adevărată afirmaţia că Ioan Neculaie controlează Roman SA deoarece acesta ilegal, abuziv, prin fraudă şi înşelăciune a < furat > de la Asociaţia Pro Braşov acţiunile şi s-a declarat la O.R.C. acţionar majoritar aspecte ce sunt cercetate în dosarul penal nr.42/P/2007 de la D.N.A. Braşov. Înscrierea sa a fost radiată, conform Deciziei nr. 415 din 12.10.2004 în dosarul nr.709/R/C/2004 a Curţii de Apel Braşov, iar o altă înscriere abuzivă a fost radiată conform Deciziei nr. I/R/CC din 21.04.2011 în dosarul nr. 610/64/2006, el şi alte persoane membrii în ilegalul Consiliu de Administralie neavând niciun drept de a decide în numele Pro Roman, mandatele lor, chiar ilegal înscrise fiind expirate fapt recunoscut şi invocat în pledoariile avocatului acestora, d-nul Rusu Adrian", se arată în documentul remis redacţiei de către omul de afaceri. Acesta mai arată că toate hotărârile acţionarilor şi administratorilor "au fost anulate datorită ilegalelor convocări făcute sau ilegalelor hotărâri luate de către persoane ce nu aveau calitate de acţionari majoritari".

Olaru mai precizează că pe 28 iunie 2011 a obţinut o nouă sentinţă civilă prin care s-a dispus expres "înscrierea ca acţionar a Asociaţiei Pro Braşov".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb