Premierul desemnat are o mare problemă...contul de Facebook!

D.N.
Ziarul BURSA #Politică / 13 noiembrie 2015

Premierul desemnat are o primă problemă la "dosar", activitatea mai mult decât modestă pe ...Facebook. Cum fostul prim-ministru, Victor Ponta, excela la acest capitol, la un moment dat declarând că "ţara poate fi condusă şi de pe Facebook", pe acest fir logic, comparând numărul de prieteni şi frecvenţa postărilor, Dacian Cioloş cu greu ar putea administra prin internet şi primăria unei comune mici.

Cu 13.000 de "urmăritori", Dacian Cioloş este foarte departe de actualul preşedinte, Klaus Iohannis, care are 1.690.000 de oameni care îi urmăresc contul personal, sau faţă de fostul premier, Victor Ponta, prieten virtual cu 773.000 de persoane. Revenind la "activitatea" în mediul virtual a lui Dacian Cioloş, trebuie spus că în ultimele 4 luni are doar 3 postări pe contul de Facebook, una dintre ele fiind o fotografie alături de bunicul său, însoţită de un scurt mesaj. Din 16 octombrie, Cioloş nu a mai avut nicio activitate publică pe reţeaua mai sus amintită, fiind evident că nu mizează foarte mult pe acest mijloc de comunicare. Chiar dacă s-a spus că în ultimul an cea mai cunoscută reţea de socializare din lume a dat ţării noastre un preşedinte şi un premier, având în vedere implicarea ultimului în mediul virtual, sunt şanse mici ca între cei doi să existe o comunicare sau un schimb de replici (dacă va fi cazul) pe această platformă.

Dincolo de orice fel de glumă, discuţiile legate de activitatea pe reţelele de socializare se poartă la cel mai înalt nivel. La ultimul Congres al PSD, Victor Ponta afirma că dacă ţara se poate conduce de pe Facebook,făcând referire la preşedintele Iohannis, atunci şi el poate fi activ în PSD prin intermediul acestei reţele de socializare, după ce îşi va termina mandatul în fruntea Guvernului. Trebuie precizat că demisia din funcţia de premier i-a diminuat simţitor dorinţa de a transmite mesaje pe contul personal: între 5 şi 12 noiembrie nu a mai postat absolut nimic. În timpul Congresului amintit mai sus, noul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, nu a scăpat ocazia să-l înţepe pe Victor Ponta pentru că acesta a renunţat la şefia partidului printr-un mesaj pe Facebook, fără să se consulte cu nimeni, spunându-i în glumă că în cazul în care mai pregăteşte o nouă "surpriză", va fi decuplat de la reţelele de socializare: "Să nu ne mai faci vreo nefăcută! O să te tăiem de la Facebook". Din câte se pare, decuplarea deja s-a produs.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ciolos aduce ceva nou; diferenta intre el si Boc reiese din poza in care "cosasul" Ciolos manevreaza o coasa mecanica, ce lasa in urma un polog mare si lat, spre deosebire de harnicutul Boc manuind, asudat dar voiniceste, coasa clasica (era gata sa scriu clasica coasa). 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb